HHL magazine
Yes, er komt weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
16 december 2019

Winnaar Xenos kersttafel..!

Kersttafel dekken

WOW..! Zoveel toffe reacties kwamen binnen opdracht de Xenos kersttafel give-away. Natuurlijk is het supertof om zo’n pakket te winnen, maar dat er zoveel gave reacties binnen kwamen, had ik niet durven denken. Dat is voor mij echt een feestje, want ik vind het superleuk om ze allemaal te lezen.

Vervolgens vul ik het aantal in in de random winner picker en gaat dat ding ratelen totdat er een winnaar uitkomt. En dat is deze keer geworden:

JOLANDA BECCARO

Jolanda schreef: Wauw!! Wat een supergave gedekte tafel!!! ? Onze decoraties stammen nog uit de vorige eeuw en is nodig aan vervanging toe? dus doe ik graag mee ? wij krijgen binnenkort de sleutel van ons nieuwbouwhuis dus ik zou heeeel graag zo’ n mooie gedekte tafel willen waar ik met trots mijn gasten aan kan ontvangen! Fijne kerst alvast!!?? #fingerscrossed ??

Van harte gefeliciteerd Jolanda, je mag me je gegevens doormailen zodat alles naar je kan worden toegestuurd. En ik wens je alvast hele fijne kerstdagen met een prachtige tafelsetting!

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving