13 december 2019

Winterhuis

winter styling

Zoals ik eerder al schreef ben ik inmiddels geswitcht van mijn zomerinterieur naar een winterhuis. Niet dat ik dan alles verander hoor, maar in de zomer heb ik altijd een wat luchtiger vloerkleed beneden. Ook ruil ik mijn rieten stoel om voor een fluwelen fauteuil en gaan ook de palmboomkandelaars weer in de kast. 

Tijd voor een lekker warm wollig vloerkleed en genoeg dekens op de bank. Ik laat je vandaag op mijn blog zien wat er de afgelopen tijd veranderde in ons huis. Als eerste dus dat vloerkleed, het zomerse kleed gaat dan tijdelijke naar zolder en zo wissel ik dan om. Dit prachtige beige vloerkleed van het merk FRAAI kreeg ik deze winter nieuw van Volero.nl. Ik was superbenieuwd hoe het zou staan zo’n mooi licht beige kleed op onze witte vloer en ik vind het echt heel erg mooi staan. Het is een wollen geknoopt kleed dus het is lekker stevig en gemakkelijk te stofzuigen. Ja, dat vind ik ook belangrijk, want dat kan soms zo’n frustratie opleveren hahaha. Heb jij ook een warm vloerkleed in de woonkamer? Ik vind het zoveel extra sfeer opleveren in huis. En zeker in de wintermaanden echt onmisbaar.

Nog een grote verandering zijn onze nieuwe eetkamer stoelen. Een tijdje terug schreef ik hier al op mijn blog dat ik twee type stoelen van Fundesign aan het uitproberen was. Nou de winnaar is bekend haha, meteen was ik op slag verliefd op de groene eetkamer stoelen van Muuto design en wat bleek na de test, ze zitten heerlijk! Passen perfect onder onze eettafel en staan zo mooi in de woonkamer. Inmiddels heb ik dan ook vier van deze stoelen in de eethoek staan en word ik zo blij van het eindresultaat. Dat wordt jarenlang genieten! 

Ook scoorde ik een prachtige winterse plant bij 123planten.nl in de webshop. Deze slangenden vind ik echt prachtig staan en past ook helemaal bij de feestdagen straks. Nu al zo’n zin om met die styling te beginnen. Ook mijn andere planten zoals de Monstera komen bij 123planten.nl vandaan en wat ik daar zo fijn aan vind, is dat ik lekker niet zelf hoeft te sjouwen en de planten zijn zooooo mooi! Ook voor mooie potten en manden kun je gewoon terecht in de webshop. 

Ik ben helemaal happy met hoe het nu is en kom zo de winter wel door. Ook helemaal zin in de feestdagen nu. In mijn hoofd denk ik nog steeds da dat even een relaxte periode zal zijn, Maar gezien de komst van magazine drie en mijn derde boek zal dat waarschijnlijk niet zo zijn haha. Heb jij je thuis al helemaal in winter/kerstsfeer?

Liefs Lies 

Sponsormelding

3 reacties op “Winterhuis”

 1. Shirley schreef:

  Wat hebben jullie toch een mooi interieur, love it.
  Ik switch niet gauw, maar heb momenteel wel wat ideeën in m’n achterhoofd. Ik wil graag de meubels wat lichter schilderen en eigenlijk moet de bank vervangen worden, maar zolang we de hondjes hebben doen we dat nog niet. Zij liggen ook vaak op de bank en dat is onze eigen schuld…
  Het huis is wel al helemaal in Kerstsfeer, al bijna 3 weken, haha.
  Fijn weekend lieve Lies.

  Liefs Shirley xxx

 2. Anke schreef:

  Wow, wat een mooi huis, het wit toont zo rustgevend. Ik ben dol op planten, planten maken je huis helemaal af.

 3. Ilse schreef:

  Ziet er super gezellig uit Lisanne! Hier ook al aardig in winterse sferen hoor, maar ik heb ook nog wel wat wensen :) Zoals een vloerkleed wat makkelijk te stofzuigen is hahaha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving