22 januari 2020

Binnenkijken in ons huis

Vorige week kreeg ik heel leuk bezoek! Souraya van BintHome kwam langs om een binnenkijker van ons huis te filmen en fotograferen. Er zijn natuurlijk al meerdere interieurdromen uitgekomen, maar dat Souraya langs kwam was ook echt een hele grote!

BintiHomeBlog
Fotocredits: Souraya Hassan

Al jaren wilde ik haar ontmoeten, ik vind haar zo’n grote inspiratiebron. En nu kwam ze gewoon ons interieur filmen en fotograferen! Zo tof! Je leest en ziet er alles van op haar BintiHomeBlog. Ik vind het echt prachtig geworden en dat ondanks dat ik natuurlijk hartstikke zenuwachtig was haha.

Maar ik vind het echt zo tof geworden. Ik bedoel het blijft natuurlijk altijd gek om naar jezelf te kijken hoor. Maar Souraya is echt zo’n leukerd! En ze maakte het veel minder eng dan het was. We hebben zoveel lol gehad tijdens het maken van de filmpjes. Dat zie je ook zeker terug in de video.

Fotocredits: Souraya Hassan

Als laatste gaf ze onze keuken nog een mini make-over. Dat was ook zo tof om mee te maken. Lees dus gerust even het blogbericht als je op zoek bent naar inspiratie. Wil jij meteen de video zien? Kijk dan hier! Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Liefs Lies

2 reacties op “Binnenkijken in ons huis”

 1. diana vogels schreef:

  Hoi Lisanne,
  Allereerst mijn complimenten voor je mooie huis en inrichting.. echt zo schattig allemaal en helemaal mijn smaak.
  Ik heb gekeken naar de video van jou en Binti.
  Leuk hoor, wow.
  Ik wilde je iets vragen, op de eettafel heb jij die beeldige vaas met panter printje staan, ( heb ik ook gekocht, ook verliefd net als jij ) Jij hebt in die vaas een soort takje gezet en dat vind ik zo mooi staan. Mag ik vragen wat dat precies is.
  Heel graag je reactie en nog veel succes met al je leuke ideetjes. Ik blijf je volgen.

  Liefs, Diana

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving