31 januari 2020

Haal Hygge in huis!

SostreneGrene
Hygge is een gevoel dat niet te vertalen is


Søstrene Grene heeft zojuist een nieuwe lifestyle collectie gelanceerd waarin het begrip ‘hygge’ centraal staat. Je weet wel dat heerlijke huiselijke gevoel. Een plek waar je warm, thuis en relaxt voel! Dat is waar deze collectie voor staat.

Met de nieuwe collectie hoopt Søstrene Grene mensen van over de hele wereld te inspireren om hygge in hun leven te verwelkomen, of het nu een moment voor jezelf is of een moment met familie en vrienden.

Voor Anna en Clara is hygge een vorm van geluk, waardering en warmte. Leven in het moment. Voor mij ook, tijd voor jezelf, tijd voor wat je echt belangrijk vindt in het leven. Kleine dingen! Een lekker gezichtsmasker, een prachtige kaars die gezellig in huis brandt, een warme zachte deken.

Ontdek de nieuwe lifestyle collectie

De nieuwe lifestyle collectie bestaat uit meubels en interieur items van natuurlijke materialen, die van een huis een thuis maken. Fijne stoffen van textiel, katoen, wol en linnen in zachte kleuren zorgen voor een prettige atmosfeer. Prachtige papieren lampen zorgen voor het perfecte licht voor hygge. Vind er kaarsen, bordspellen die het FSC keurmerk dragen, breiwerk en nog veel meer. Allerlei producten die eraan bijdragen het gevoel van hygge in huis te halen.

Ook de garen van Søstrene Grene zijn prachtig! In deze Hygge collectie zie je prachtige natuurlijke tinten en materialen. De bijna ton sur ton kleuren vind ik zo mooi. Heerlijk om warme kussens en dekens van te breien.

Een aantal van mijn favorieten uit deze collectie zijn de meubels met riet/rotan. Echt prachtig vind ik de stoelen, tafels en magazinehouder. Ideaal om al mijn HHL magazines in te bewaren! Ook de kapstok en papieren bloemen vind ik prachtig. En dan het hygge notitieboek, echt zo’n tof boek om lekker je verhaal in kwijt te kunnen. Dat is echt een aanrader voor iedereen.

Wil jij op je gemak alle producten kunnen bekijken? Check dan even de catalogus van de Hygge collectie. Of ga snel naar één van de winkels :)

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving