fbpx


HAPPY NEW YEAR..!

Hi hi, ik ben er weer! Allereerst wil ik jullie een fantastisch nieuw jaar wensen. Met veel gezondheid, liefde en geluk maar natuurlijk ook ontzettend veel creativiteit! Ik heb er enorm veel zin in, en natuurlijk heb ik ook alweer vele leuke plannen die ik allemaal met jullie ga delen. Maar eerst even terugkijken op het afgelopen jaar.

𝟐𝟎𝟏𝟗..!! ✨Wat een jaar, ik kan er eigenlijk niet over uit. Daarom is het toch wel goed om daar even bij stil te staan. Want de dagen vliegen voorbij. Natuurlijk was niet alles even mooi, maar ik focus me liever op de positieve dingen. Dat brengt me veel meer! Mooie reizen, zoveel leuke nieuwe mensen ontmoet dit jaar. Een jaar waarin weer vele dromen op werkgebied uitkwamen. Een heleboel supergave samenwerkingen met merken die ik zo tof vind. Een nieuwe job. In de Ariadne en Landidee met ons huis. Daarna maar weer meteen een eigen magazine in de schappen 🤣 en dit keer in alle winkels! We maakte meteen twee edities in 2019. En natuurlijk maakte ik samen met oma ook nog ons nieuwe boek Happy Handmade Fashion. Onvoorstelbaar echt! Wat een bijzonder jaar…

Net voor de feestdagen ging ik er even 3 dagen tussenuit. Ik wist dat ik tijdens de feestdagen gewoon door moest werken. Dus toen ik aangeboden kreeg om een heerlijk welness huisje uit te proberen op vakantiepark Hof van Salland wist ik niet hoe snel ik ja moest zeggen. Heerlijk even uit de drukte, genieten van de natuur en op zoek naar de laatste kerstcadeautjes. En het was echt op en top genieten. Incl sauna, openhaard en infrarood douchecabine in het huisje vlogen die dagen voorbij!

Omdat ik nu toch aan die kant van ons land was, sjeesde ik meteen even langs Fundesign.nl (Wolters Wonen in Nijverdal). Dit is alweer het derde jaar dat ik met hun samenwerk en ik wilde hen daarom heel graag een keer ontmoeten. Het was een ontzettend leuke meeting en na afloop nam ik meteen wat nieuwe interieur items mee waarmee ik in 2020 zal gaan werken.

Toen waren de feestdagen toch echt daar! Samen met oma maakte ik het boek op eerste kerstdag helemaal af. En men wat zijn we trots! Het is nu naar de drukker en we kunnen niet wachten tot het er over een paar weken echt is. Mijn altijd shinende moeder (die nu echt licht gaf ;) flanste weer een geweldig kerstdiner in elkaar en we genoten met de hele familie van deze dag.

Tweede kerstdag ging ik meteen weer op pad want NoaMay, een woonwinkel in Barendrecht waar ik graag kom was open. En ik moest daar al een poosje spullen ophalen voor de komende shoots. Nu lukte het eindelijk en samen met mijn mams hebben we er lekker op ons gemak rondgekeken. Heerlijk!

Oudjaarsavond bleven we lekker op de bank met hapjes voor de buis. En mijn breiwerk op schoot haha ja ik weet het lekker oubollig! Maar we waren er allebei heel gelukkig mee. Nieuwjaarsdag had ik alweer een fotoshoot voor het magazine dus dan moest ik wel fris en fruitig zijn haha. Inmiddels ben ik alweer superdruk met de allerlaatste loodjes aan het boek en het maken van HHL magazine 3! En beide worden zo ontzettend tof. Ook ben ik het boekfeest aan het organiseren dat op 8 februari plaatsvindt. WOW wat gaat dat tof worden! As vrijdag lees je hier op mijn blog wat er allemaal te doen is. En van sommige activiteiten is er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus weer er snel bij.

Het gaat dus lekker, nadat ik vorig jaar een aantal weken behoorlijk ziek ben geweest was mijn energielevel lange tijd niet zoals normaal. Dat vond ik zo lastig, want ik wilde wel en mijn hoofd ook, maar de rest niet. Normaal doe ik tig dingen op een dag, maar nu lukte er hooguit een paar. Eindelijk voel ik me weer helemaal mezelf en ben ik helemaal klaar voor een spetterend nieuw jaar! 2020 kom maar op, ik heb er zin in! Een fris nieuw jaar vol met nieuwe mogelijkheden en avonturen. 

Hoe waren jouw dagen? Liefs Lies

Labels:,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (1)

 • Avatar

  Shirley

  |

  Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo’n fijne dagen gehad hebben en ook dat je je weer helemaal jezelf voelt.
  Er gaat niets boven dat en het wordt nog behoorlijk druk de komende tijd. Ik kijk nu al uit naar magazine nummer 3 en ook naar de boeklancering op 8 februari, zoveel zin in!!
  Wij hebben het rustig aan gedaan met de feestdagen. Ik had 2 weken vrij van mijn werk en we hebben voor het eerst ook onze bedrijven 2 weken gesloten, zo fijn…
  Veel succes met de laatste voorbereidingen en tot héél gauw!

  Liefs Shirley xxx

  Reply

Laat een reactie achter