21 januari 2020

Home Deco KIT

Home deco kit

Iedereen die mij kent en al langer volgt weet dat ik het allerleukste vind om accessoires voor in huis te maken. Dat blijf ik gewoon zo gaaf vinden. Binnen een mum van tijd haak je een kussenhoes, deken of toffe mand. Neem je wat meer tijd, dan maak je er gewoon een vloerkleed of sprei bij. Zo kun je zelf een uniek thuis creëren en ook nog eens helemaal in de gewenste kleur, je favoriete materiaal en afmeting! Dat is ook hoe deze uit de hand gelopen hobby voor mij ooit begon. Ik wil de graag mooie XXL dekens maken. Sindsdien is die liefde nooit meer overgegaan. 

Nu het voorjaar weer in het zicht komt (ja, ik ben optimistisch ik weet het) krijg ik weer de kriebels om het één en ander in huis te veranderen. Andere frisse kleuren en lichtere materialen zoals het riet en bamboe waar ik helemaal gek van ben. Laatst was ik aan het shoppen bij Wolplein en toen zag ik zo’n toffe DIY kit voor in huis. Het is het Homedeco haakpakket waar ik het over heb.

Dit trendy Homedeco haakpakket is helemaal mijn ding! In dit pakket zitten maar liefst vijf haakpatronen voor het maken van de mooiste accessoires voor in huis. Het pakket bevat alle benodigde materialen voor het haken van een stoer noppenkussen, een flessenhoes die je als vaas kan gebruiken, een plantenhanger, een mandala wandhanger en voor het versieren van een prachtige rieten mand.

Home deco kit

Gaaf hè! Zo tover je je interieur zo om in een andere stijl/ kleur! En gewoon door zelf te haken. Wat nog toffer is, is dat het haakpakket verkrijgbaar is in vijf verschillende kleurencombinaties die afgestemd zijn op de meest populaire woonstijlen (Scandinavisch, Landelijk, Industrieel, Vintage en Bohemian). Zo is er voor elke smaak een perfecte keuze te vinden. Ik ging voor Industrieel omdat die kleuren (groen) het beste bij ons interieur passen. Voor welke stijl zou jij gaan? Voor strak en licht met het Scandinavische Homedeco pakket, de bonte look met het Bohemian pakket, de natuurlijke tinten in het Landelijke pakket? Of ga jij toch liever voor de vrolijke combinatie van kleuren in het Vintage pakket?

Ik vulde de vaas met mooie droogbloemen, helemaal volgens de laatste trend :) Het kussens past superleuk bij mijn panterprint kussen en samen staat het echt stoer zo op onze witte bank, maar ook op een poef kun je er leuk mee stylen. De wandhanger pronkt aan de muur en de plantenhanger hing ik aan de kast met een klein hangplantje of een droogplantje zodat ik ook daar groen kan laten terugkomen in onze woonkamer. Het is meteen helemaal afgestylt! 

Vind je het niet gaaf staan? Ik ben er echt helemaal happy mee! Wil jij nu ook meteen aan de slag met deze toffe accessoires? Dat kan! Klik dan even op onderstaande link om te bestellen. Kies jouw woonstijl en ga aan de slag met het Homedeco haakpakket. En volgend seizoen kun je het uiteraard gewoon hergebruiken, pas de patronen iets aan en maak de accessoires gewoon weer in een andere kleur. De mogelijkheden zijn oneindig met dit pakket! 

Ik ga nog even stylen en schuiven :) 

Liefs Lies 

Eén reactie op “Home Deco KIT”

  1. Ilse schreef:

    Heerlijk die frisse, lichte tinten. Mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving