fbpx


Uitnodiging Boekfuif 8 februari

Oeh…! 8 februari is het zover Oma en ik kunnen echt niet wachten en tellen elke dag af haha. Want dan gaan we de lancering van ons Happy Handmade Fashion boek groots vieren. En echt het wordt zo gaaf! Ik vertel jullie in dit bericht wat er allemaal te doen is die dag. 

Maar allereerst even wat praktische informatie op een rijtje. 

Wanneer: Op 8 februari van 11.00 uur tot 14.00 uur. 

Waar:       Bij Wolplein, Valeton 9a te Zaltbommel

Voor wie: Voor iedereen die graag zelf maakt en zin heeft in een feestje! 

We vieren het dus groots bij het fantastische Wolplein! Dat is sowieso al een feestje van een winkel natuurlijk. Vooral om eens heerlijk rond te neuzen tussen al die prachtige garen en materialen. Maar nu is er nog veel meer te beleven in het kader van ons te gekke nieuwe boek! Het hele feest is natuurlijk in panter thema, hoe kan het ook anders! 

Uiteraard zijn zowel oma als ik aanwezig om jouw nieuwe boek meteen te signeren :) Zo heb je een uniek exemplaar te pakken van dit toch al speciale boek. Daarnaast krijg je bij aankoop van het boek op die dag ook nog eens een extra patroon cadeau! Een patroon van een prachtige sjaal die je zeker weten wilt haken. En voor de eerste 100 klanten die het boek bij Wolplein aanschaffen op deze dag ligt er ook nog eens een te gekke goodiebag klaar! Yep, ik hoor je denken, hier moet ik bij zijn! En dat klopt want er is nog veel meer…

Happy Handmade Fashion

De gehele party worden er fijne complimenten uitgedeeld door Lifecoach en happy handmade living magazine columnist Carlijn, wij zetten jou graag in het zonnetje die dag en helpen je dit gevoel vast te houden. Dus kom langs en laat je verrassen! 

In ons boek Happy Handmade Fashion laten oma en ik zien dat iedereen aan de slag kan met het maken van toffe kledingstukken. Kies je eigen kleur en maak het item precies op maat. In het boek laat ik ook zien hoe je deze kledingstukken stylish kunt combineren. Iedereen kan deze projecten dragen. In het kader van deze leuke stylingtips is er op 8 februari een echte stijlcoach aanwezig waar je gratis terecht kunt voor een persoonlijk één op één advies op het gebied van kleur en stijl! SensaStijlCoach Anique laat je zien welke kleuren jou laten stralen. Zo weet je meteen welke bollen wol jij kunt aanschaffen voor jou mode items. Hoe tof is dat! Tof hè, dat vind ik dus ook :) Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wil je verzekerd zijn van een plekje geef je dan nu op door mij een email te sturen op info@happyhandmadeliving.nl Dan kijken we samen even of en welke tijdstippen er nog beschikbaar zijn. UPDATE: de stijlsessies zijn VOL.

Happy Handmade Fashion

Wil jij graag nog een bijzonder aandenken aan deze dag mee naar huis nemen, naast het boek zelf natuurlijk :). Dat kan! Want illustratrice Yara Ruby is aanwezig om live Tiny Portrets te maken. Dat is toch helemaal te gek. Ze tekent zo ter plekke een klein portret van jou dat je thuis een mooi plekje kunt geven. Ik hoop dat ze ook even tijd heeft om mij en oma te tekenen :) Loop gerust bij haar langs om een plekje aan haar tekentafel te bemachtigen, je hoeft je hier niet van te voren voor op te geven. 

Wordt het nog toffer, ja het wordt nog toffer. Het is natuurlijk het feestje van mij, maar nog meer het feestje van oma. En daarom…als klap op de vuurpijl! Hebben we één van haar favoriete activiteiten georganiseerd op deze bijzonder dag. Namelijk een Happy Handmade Bingo waar je te gekke prijzen kunt winnen. Natuurlijk met zo’n echte ouderwetse bingomolen :) Zowel oma als ik nemen een aantal hele toffe items mee die jij kunt winnen door mee te doen aan onze bingo ronde. Denk aan toffe craft prijzen, fashion items en nog veel meer! Voor deze activiteit hoef je je niet van te voren op te geven. 

Wij kunnen echt niet wachten tot het zover is, maar dat had ik al gezegd geloof ik haha. Kom jij ook gezellig langs om met ons mee te feesten en help je mee om er een onvergetelijke dag van te maken? Dat vinden wij echt TE GEK! We hopen je te zien op 8 februari. 

Liefs Oma en Lies

Ps: kun jij er echt niet bij zijn maar wil jij ook leuke extra’s bij het boek? Bestel het boek dan vast HIER in mijn webshop.

Labels:, , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (5)

 • Avatar

  Moooiiimarieke

  |

  Dit leest super-fantastisch..! Ook ik tel af..!!!! 🤩🤩

  Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Ben zo benieuwd naar het boek!
  Ik zet hem op mijn verlanglijstje.
  Veel plezier op de 8e! Groeten voor je oma!

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Zo, super, mega veel zin in lieve Lies en zo bijzonder om ook je oma te ontmoeten.
  Ik tel af… :)

  Liefs Shir xxx

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Echt MEGA MEGA MEGA gaaf!!! Heb er zo veel zin in!!!

  Reply

 • Avatar

  Sofie

  |

  Waaw, zo leuk! Voor mij is de afstand wat te ver, maar heel veel succes jullie twee met het boek. Ik heb het alvast besteld.
  Fijne groetjes Sofie

  Reply

Laat een reactie achter