11 februari 2020

Boekfuif verslag

Happy Handmade Fashion

Afgelopen zaterdag was het dan zover! Onze boekfuif, de lancering van Happy Handmade Fashion!! Zo lang naar toe geleefd en zo hard voor gewerkt en nu konden oma en ik eindelijk vieren dat het boek er is.

Ik vond het wel weer even spannend hoor! Zeker dit keer, omdat ik er voor oma echt een knalfuif van wilde maken. Eerder die week ging ik samen met mijn ouders al naar Zaltbommel om de goodiebags te vullen. Van Durable, Wolplein, Phildar, Petter Creations, Holland-Label en Xenos kregen we te gekke items gesponsord waar we deze te gekke tassen mee konden vullen. Zo gaaf!! Alle 100 tassen stonden al klaar voor de grote party.

Afgelopen zaterdag vertrok in alle vroegte naar Zaltbommel om Wolplein klaar te maken voor de Happy Handmade Fashion party! Met hulp van een aantal geweldige meiden uit mijn craftteam gingen we snel aan de slag. Met het klaar zetten van al het lekkers dat zij gemaakt en meegenomen hadden. Niet normaal hoe die meiden kunnen bakken, er stond zoveel lekkers op de tafel. Het zag er echt geweldig uit zoals je hierboven ziet!! En volgens de gasten was het ook nog eens heel lekker! Lieve Heleen, Jacqueline, Miranda, Anneke, Inger en Lotte mega bedankt voor jullie hulp!!

Langzaamaan toverde Wolplein om tot een echt dierenprint paleis. Met panter chocolaatjes, ballonnen en tafelkleden kwam de ruimte helemaal in de stijl van het boek :) De bingotafel kwam vol met te gekke prijzen en de molen stond er helemaal klaar voor. Maar voordat de hilarische bingo zou losbarsten was er waren nog meer activiteiten! 

Niet veel later arriveerde stijlcoach Anique met al haar mooie attributen voor de kleurenanalyse. Zo gaaf om te zien hoe haar sessies zijn. Er was veel belangstelling voor, want binnen anderhalf uur na de aankondiging zaten alle sessies vol! Naast deze kleurenanalyse kon je nog meer doen tijdens ons feest.

Coach Carlijn deelde de hele dag complimentjes uit aan de gasten. Zelf had ik dit al eens eerder meegemaakt en vond ik het zo’n tof initiatief. Daarom vroeg ik haar ook op ons feestje, maar dat de reacties van iedereen zo tof waren op haar complimentjes had ik niet durven hopen. Iedereen liep met een smile van oor tot oor. De kaartjes verdwenen meteen in de portemonnee of goodiebag als aandenken en dat was precies hoe ik het had bedacht :) 

Ook de Tiny live portretten van Yara Ruby vielen enorm in de smaak. Ze heeft geen pauze gehad! En dat snap ik ook helemaal want men wat is het gaaf wat zij kan! Binnen 6 minuten tekent ze live tijdens het event een geweldig leuk portret. Op een mooie kaart als aandenken aan ons feest. En ook met elkaar kun je op zo’n geweldige tekening!! Ik ging natuurlijk met oma samen maar ook nog met mijn beste vriendin Nancy. Zo’n fijn aandenken! 

Na het officiële gedeelte waarin zowel Petra van Wolplein als Els van uitgeverij Forte een heel mooi praatje hielden was het tijd voor de bingo! Els vertelde dat er nu al veel aandacht is voor het boek vanuit de media en dat de ze erg blij is met hoe het boek is geworden. Dat was supertof om te horen! Dat vond oma ook! Ze gaf meteen aan dat ze wel zin had in een tweede editie haha. Dat was zo hilarisch! 

De bingo was net zo hilarisch. We hadden allemaal geweldige prijzen bij ons! Niet eerder deden wij een bingo dus dat zorgde soms voor hele grappige momenten. Maar iedereen vond het supertof om mee te doen en heel veel mensen gingen naar huis met prachtige prijzen! De bingo ruimte zat zo vol dat mensen tussen de bollen en stellingen in stonden. Zo gaaf om iedereen zo happy te zien! En vooral oma natuurlijk! Die had het ook zo naar haar zin.

We signeerde weet ik hoeveel boeken. We werden echt onvoorstelbaar veel verwend met de mooiste woorden, cadeautjes en knuffels! Het was echt het mooiste boekfeestje ever!!! Ik wil jullie bedanken voor deze prachtige dag! Oma en ik zullen hem nooit vergeten! 

Heb jij Happy Handmade Fashion nog niet in huis? Bestel dan HIER. We verloten onder de bestellingen ook nog eens  zo’n toffe goodiebag. Dus wie weet ontvang jij niet alleen het boek, maar ook een heel Happy Handmade Fashion pakket :) 

Liefs Lies

2 reacties op “Boekfuif verslag”

 1. Shirley schreef:

  Het was GEWELDIG lieve Lies en oma natuurlijk. Ik heb ontzettend genoten van jullie, van de activiteiten en van alle lieve mensen die ik weer gezien heb.
  Het was een dag met een gouden randje!

  Liefs Shirley xxx

 2. J.h. Wildschut-Linssen schreef:

  Hoi Lisanne en oma,

  Super bedankt voor het errug mooie boek.
  Ben er blij en ga er meteen mee aan de slag.
  De mohair trui breien.
  Groetjes, Anneke Wildschut

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving