25 februari 2020

Droomdeken 4.0

Droomdeken 4.0

Een nieuw jaar, betekent bij Wolplein ook een nieuwe…Droomdeken. Droomdeken 4.0! De Droomdeken is een project dat je in delen haakt. Een CAL/KAL genoemd, daar ben je vast al wel mee bekend. Wanneer je ervoor kiest om deel te nemen, schaf je een pakket aan waarmee je de deken kunt maken en daarna ontvang je het patroon in delen. Dit is niet alleen goed nieuws voor alle haaksters maar dit jaar ook voor breisters! De Droomdeken 4.0 kun je dit jaar namelijk haken én breien. Hoe gaaf is dat! Ook de gebreide versie ziet er werkelijk geweldig uit. 

Droomdeken 4.0
Hoe ziet de Droomdeken 4.0 eruit?

De Droomdeken 4.0 is weer een deken om bij weg te dromen en is ook dit jaar gemaakt met 2 kleuren. Er worden weer diverse en unieke steken gebruikt die samen een sfeervolle woondeken vormen. Net zoals de andere Droomdekens, brei of haak je Droomdeken 4.0 met Yarn and Colors Happy. Dit kwaliteitsgaren zorgt ervoor dat je lang van de deken kan genieten en dat je kan kiezen uit vele prachtige kleurencombinaties. Het droomdeken haak- en breipakket is verkrijgbaar in 15 mooie kleurencombinaties.

Droomdeken 4.0

Ik vind het ontwerp echt prachtig geworden. Ik vind hem een mooie boho sfeer hebben die perfect bij mijn eigen smaak past. Ik hou van de tassels die onderaan hangen en ook de combinatie van twee kleuren vind ik prachtig. Superknap gedaan door de ontwerpster Monique.

Ik doe mee!

Ik deed eerder nog niet mee, maar nu ik de kans heb om deze toffe deken te maken kan ik niet wachten om aan de slag te gaan! Ik koos voor de gehaakte deken. Hoewel de gebreide deken me ook een hele toffe uitdaging lijkt. Haken gaat me toch een stukje sneller af en gezien het drukke schema met de volgende magazines past dat kwa tijd beter dan breien. Ik koos voor een natuurlijke kleurencombinatie. Ik vind het leuk dat als de deken af is, deze in elke ruimte in ons interieur past. Dat gaat hiermee helemaal goedkomen. Ben echt zo benieuwd hoe hij zal gaan worden! 

Droomdeken 4.0
Info

De Droomdeken 4.0 CAL/KAL start op dinsdag 3 maart en duurt 10 weken waarbij we elke week een deel van het patroon van de dekens zullen ontvangen. De Droomdeken 4.0 is een besloten CAL (crochet along) of KAL (knit along). Dat betekent dat je exclusief en alleen toegang krijgt tot de patronen bij aanschaf van één van de pakketten. Een pakket kun je aanschaffen via de shop voor 99,95 euro.

Haken: De gehaakte Droomdeken 4.0 wordt ongeveer 120 x 160cm groot. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je hand van haken

Breien: De gebreide Droomdeken 4.0 wordt ongeveer 135 x 150cm groot. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je hand van breien.

Doe jij ook mee?

Ik ben benieuwd, deed jij al een mee aan een CAL/KAL? En heb jij ook zin in een toffe nieuwe uitdaging als deze? Of haakte jij al eerder één van de Droomdekens? Wil jij meteen met mij mee haken of breien natuurlijk? Dat kan! Je kunt het pakket van de Droomdeken 4.0 bestellen via de webshop van Wolplein. Nog één weekje en dan kunnen we van start!

Liefs Lies 

Foto’s: van Wolplein

5 reacties op “Droomdeken 4.0”

 1. Elly schreef:

  Hoi Lisanne,
  Ik wil al een tijdje aan de droomdeken beginnen, maar kan niet kiezen welke kleur…..haha bekend probleem
  Denk dat ik ook deze neutrale kleuren kies
  Mijn vraag is aan je of er wel enig contrast ontstaat met deze kleuren
  liefs Elly

  • Lisanne Multem schreef:

   He Elly, wat gaaf dat je ook mee gaat doen! Ja er ontstaat zeker een contrast, maar in een heel mooi geheel.
   Ik vind het werkelijk prachtig worden! Je kunt op mijn Facebook en instagram pagina alvast een deel van het resultaat bekijken. Ik zal hier binnenkort ook wat foto’s delen :)
   Liefs Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving