28 februari 2020

Editie 3 van HHL magazine ligt in de winkel!

De nieuwe editie van Happy Handmade Living magazine ligt nu in de winkels! Ik ben er echt ontzettend trots op dat we weer een prachtige editie hebben gemaakt. Het frisse voorjaarsnummer staat bomvol inspiratie om helemaal in de sfeer te komen.

Happy Handmade Living magazine

Denk aan frisse voorjaarsbloemen en fijne mode items om te dragen. Maar dit nummer staat ook in het teken van bewust shoppen. Naast een inspirerend artikel over dit onderwerp laten we drie toffe kringloop DIY’s zien en laten we je zien hoe je zelf prachtige accessoires maakt voor in de badkamer. Je kunt bijvoorbeeld ook je eigen wattenschijfjes en gezichtsdoekjes haken. 

We besteden aandacht aan insecten! Want die zijn ook blij met de komst van het voorjaar. We halen leuke insectenknuffels en decoratie voor een kinderkamer. Maar je vindt ook leuke illustraties en een poster in dit thema. 

Natuurlijk hebben we weer twee prachtige binnenkijkers gemaakt en een hele gave creative space bij een echte keramist. Het is altijd zo heerlijk om binnen te gluren in die creatieve ateliers. We nemen je mee op reis naar New York waar we ook het prachtige Purl Soho bezochten. 

Verder hebben we enorm veel leuke haakprojecten in dit nummer. Een prachtige zachte sweater, een geweldige ruiten deken, een superfijn kussen en nog veel meer. 

Kortom! Deze editie wil je zeker niet missen. Scoor nu jouw exemplaar bij de boekhandel of bestel hem hier online in de Vipwinkel

Ik ga eens even lekker bladeren :)

Liefs Lies 

Eén reactie op “Editie 3 van HHL magazine ligt in de winkel!”

  1. Arja schreef:

    Even snel doorgebladerd bij de tabakszaak, echt bomvol met leuke dingen en projecten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving