19 maart 2020

DIY Paas Printable

Zin om lekker wat te freubelen met je kids of gewoon lekker alleen? Nu we zoveel thuis zijn vind ik het zelf heerlijk om lekker creatief bezig te zijn, en kan ik de afleiding enorm goed gebruiken. Miranda van Hippp in Huis maakte deze te gekke DIY printable slinger voor in huis en deelde hem met ons.

Natuurlijk weten we allemaal niet hoe die Paasdagen er dit jaar gaan uitzien, maar ik probeer er toch maar een beetje positief tegenaan te kijken en er het beste van te maken. En je kunt op deze manier lekker aan de slag met je kids. Zo’n leuke slinger geeft een leuke sfeer in huis!

Miranda zegt: “Print hem als het mogelijk is op wat dikker papier voor een zo’n mooi mogelijk resultaat”. Normaal is de slinger alleen voor persoonlijk gebruik, maar deze keer mag je hem ook zelf verder verspreiden. In deze tijd zijn we allemaal op zoek naar dingen die we binnenshuis kunnen doen en alle beetjes helpen. Dus het motto bij deze printable is:

Spread some kindness!

Wellicht kun je er één extra maken en opsturen naar je opa en oma of iemand anders. Een feestje in je brievenbus is altijd leuk en nu extra!
Heel veel plezier ermee en succes met het thuiswerken en school op afstand.

DOWNLOAD PRINTABLE HIER!

Met een liefdevolle digitale groet,

Miranda

www.hipppinhuis.nl

3 reacties op “DIY Paas Printable”

  1. Ann schreef:

    Ligt het aan mij…ik zie geen printable slinger:))

  2. Lia schreef:

    Wat een leukie . Net mijn schoondochter blij gemaakt voor haar kleuters op school . Zo kan ze vast wat voor Pasen voorbereiden !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving