3 maart 2020

Paaskrans DIY

DIY Paaskrans

Ook deze maand mocht ik aan de slag met een te gekke DIY box van September18! En dit keer is het thema vrolijk Pasen. Dat vind ik zo leuk want dat zijn echt mijn favoriete feestdagen. En ook mocht ik deze maand weer met lontwol aan de slag. Ik kon dus niet wachten om ermee te beginnen. 

Het is een paaskrans! En het is echt een heerlijk project om te maken. Je kunt er je creativiteit heel goed op loslaten. Als eerste maak je de krans van een prachtige gele lontwol en vervolgens ga je die versieren met paaseieren. Ik wilde hem meteen een echte voorjaars feel geven en voegde er zelf nog katjes aan toe die ik nog in een bloemstuk had staan. 

Ik liet ze vanuit de onderkant van de krans naar boven lopen en zette ze vast in de lontwol. Supersimpel, maar met groots resultaat vind ik. Dat vind ik de kracht van deze geweldige DIY boxen. Met een abonnement word je elke maand verrast met een nieuwe uitdaging. Het zorgt er echt voor dat je uit je comfortzone gaat en nieuwe technieken probeert. Maar wel op een hele fijne manier want door de instructievideo en duidelijke uitleg is het niet moeilijk. 

Je creëert zo de tofste accessoires voor in huis of om te dragen. Deze krans hangt hier al mooi te pronken aan de muur hoor :) Ook al is het nog geen Pasen. Ik vind hem zo tof geworden dat ik hem meteen wilde ophangen. Hij is heel mooi naturel door de mooie natuurlijke materialen. Maar toch vraagt hij de aandacht, het is een prachtig accessoire aan de muur. In het pakket zitten nog meer vrolijke voorjaarskleuren om de paaseitjes mee te maken, maar ik koos ervoor om enkel de mint kleur te gebruiken. 

Wil jij ook meteen aan de slag met deze toffe DIY? Dat kan, je kunt deze box tot uiterlijk 10 maart bestellen op de site van september18. Zowel in een losse DIY kit als volgens het abonnement. Omdat ik groot fan ben mag ik jullie zelfs een speciaal HHL abonnement aanbieden. Met de code: HAPPYHANDMADELIVING krijg je namelijk elke maand 10% korting op je lidmaatschap. Wil jij dat ook? Klik dan even HIER. Deze maand krijg je er ook nog eens de laatste editie van Happy Handmade Living magazine bij.

Ik kijk nu alweer uit naar het april project, maar eerst volop genieten van deze krans en de paasdagen! 

Liefs Lies 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving