4 maart 2020

Party Time!

Party deco

Ben jij een party animal? Ik aan de ene kant niet en aan de andere kant juist wel. Nachtenlang stappen doe ik al een poosje niet meer en dat mis ik met mijn werkschema ook helemaal niet haha. Maar feestjes vieren vind ik wel erg leuk! Ik vind het heerlijk om belangrijke momenten in het leven te vieren. En dat kan eigenlijk van alles zijn, natuurlijk zijn er de gebruikelijke momenten als verjaardagen, kinderfeestjes, huwelijken en geboortes. Die heel belangrijk zijn om te vieren…

Feestelijke decoraties voor iedere gelegenheid

Maar die andere niet zo geplande of terugkerende momenten zijn eigenlijk nog leuker. Dat komt er bij mij al jaren te weinig van. Maar het is wel één van mijn goede voornemens voor dit jaar. Vier bijvoorbeeld de komst van de lente of de zomer! Vier de lente met voorjaarsbollen en frisse kleuren als mint, lichtblauw en geel. Of ga gezellig met elkaar barbecueën in de tuin om de zomer te vieren. Met een lange mooi gedekte tafel en vlaggen en lampionnen in de tuin. 

Party collectie

Søstrene Grene maakt het nog makkelijker en leuker om het leven te vieren. Hun collectie bestaat standaard uit een groot deel party accessoires. Denk aan mooie uitnodigingen, naamkaartjes, caketoppers, vlaggenslingers en nog veel meer. Maar ook hebben ze regelmatig mooie lampionnen, servies en accessoires om jouw feestje echt naar een next level te tillen. Dit zonder dat je daar zelf enorm veel moeite voor hoeft te doen. Ik ben dol op het voorjaar, het is mijn favoriete seizoen en de komst ervan vier ik dan ook graag. Om jullie te inspireren ging ik aan de slag met de items uit de nieuwe party collectie die mijn favoriet zijn. 

Ik ben natuurlijk gek op groen, dus ook op de voorjaarstafel mag dat zeker niet ontbreken. Ik gebruikte allerlei soorten bloembolletjes voor de styling van deze tafelsetting. Deze pakte ik in met mos en mooie luxe lint. Maar ook een paar mooie voorjaarsbloemen mogen niet ontbreken. In dit prachtige bolletjesglas staat het heel sereen vind ik. Deze voorjaarstafel heeft ook niet heel veel opsmuk nodig. Pure materialen en accessoires zijn er prachtig bij. 

Stylen

De extra feestelijke touch krijg je met de papieren lampionnen, de gedecoreerde papieren slingers en het superleuke houten partysign bordje. Ook de glazen jar is één van mijn favorieten, simpel maar met groots resultaat! Doe er verse munt, citroen of bosbessen in en het je hebt meteen een heerlijke frisse limonade gemaakt. De gasten kunnen zelf tappen dus meer tijd voor de gastvrouw/heer om te feesten. Vul deze nieuwe partyitems aan met items uit de bestaande collectie als mooie linten en tafelkleden en je hebt gegarandeerd een prachtige tafelsetting te pakken!

Producten met FSC-keurmerk die makkelijk hergebruikt kunnen worden

Søstrene Grene vindt dat er tijdens het organiseren van festiviteiten ook rekening met het milieu gehouden moet worden, daarom biedt de nieuwe collectie veel producten die het FSC-keurmerk dragen. Het voordeel is bovendien dat veel van deze feestartikelen bewaard en op een ander speciaal moment hergebruikt kunnen worden.

Neem gerust eens een kijkje bij Søstrene Grene om hun party collectie te ontdekken. Of check de prachtige nieuwe catalogus hier. Ik ben benieuwd wat het eerstvolgende feestje is dat jij gaat vieren! 

Liefs Lies

De nieuwe collectie is vanaf donderdag 5 maart 2020 in alle Søstrene Grene winkels verkrijgbaar
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving