3 april 2020

De 10 leukste items met panterprint voor in huis!

Panterprint is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Of het nu is in kleding, accessoires maar vooral ook in interieur. Lucky me, want ik ben gek op panterprint! Ik kan er geen genoeg van krijgen. Oké dat hadden jullie vast al lang door, zeker na de lancering van Happy handmade Fashion hihi. Maar ook in huis vind ik het heel leuk om panterprint terug te laten komen. Natuurlijk wel op een stijlvolle manier. Omdat ik het idee heb dat een aantal van jullie net zo gek op panterprint zijn als ik, deel ik in dit bericht mijn favoriete accessoires voor in huis. Ps: ik wil niet zeggen dat je al deze items ook tegelijk in één ruimte moet gebruiken hè ;)

1. Panterprint vloerkleed, het vloerkleed van Vloerkledenopvinyl.nl is het grootste accessoire in panterprint dat ik heb:) En ik ben er weg van! Het is heel gemakkelijk in onderhoud en doordat de print op zeil zit en niet harig is vind ik hem ook meteen iets sjieks hebben. Deze vloerkleden zijn in nog veel meer 

2. Panterprint vaas, deze prachtige glazen vaas van Idummshop is echt een eyecatcher in ons huis ik vind hem zo mooi gemaakt met dat gevlamde glas en die warme kleuren. Hij is ideaal voor een lang veldboeket, wat pluimen of een paar droogbloemen. 

3. Panterprint lunchbox, ja ik bedoel hallo, hoe tof is dit! Een lunchbox in stijl. Nou die tomaatjes en paprika’s smaken meteen nog lekkerder. Zo kan je heel stijlvol naar je werk en al je collega’s jaloers maken met je omeletje en verse groentesnacks :) Eenmaal thuis mag deze leukers gewoon op je aanrecht blijven staan. Je shopt hem bij Boho Tiffin.

4. Panterprint notitieblokjes en post-its. Ik ben echt een lijstjes mens, to do lijstjes, boodschappenlijstjes, afspraken lijstjes en dan verder nog alles wat ik niet mag vergeten hihi. Mijn hoofd zit altijd bomvol dus zonder briefjes ben ik verloren. En al die lijstjes zien er een stuk leuker uit met panterprint! Deze leuke stationairy items zijn van Miek in vorm

5. Panterprint lampenkap, ik vind het heerlijk om rond te neuzen in kringloopwinkels en op markten. Deze leuke Eiffeltoren lamp scoorde ik op een mart in Temploux. Ik vond het zo gaaf maar was bang dat hij het niet zou doen. Toch nam ik de gok, want ik kon hem niet laten staan. En ja hoor, hij doet het perfect! Toen ik bij Xenos deze te gekke gouden lampenkap met panterprint binnenkant zag wist ik dat hij perfect was voor deze lamp. Ik vind het zon leuke mix, een nieuwe sjieke kap met een hele oude keramieken voet. 

6. Panter vloerkleedje en zebra deurmat. Want hè, panterprint is niet meer de enige animalprint die je ziet nu! Ik vind het zo’n leuke combi van accessoires. Ook deze items vind je allebei in de Xenos webshop.

7. Panter poster, ook aan de muur misstaan panters niet. Deze stoere vintage look poster van Xenos met houten lijst geeft je muur een hele leuke sfeer. Gewoon heel subtiel door de witte achtergrond en het hout. I like it! 

8. Panter kandelaar! Deze fraai gedecoreerde luipaard kandelaar van &Klevering is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit porselein. De koperkleurige tak is vervaardigd van metaal en bevat eveneens veel details. Deze kandelaar is een ware eye-catcher en is geschikt voor dinerkaarsen. Ik hoop hem ooit aan te kunnen schaffen maar tot die tijd kijk ik gewoon vaak naar deze afbeelding :)

9. Panterprint voor je craft materiaal. Deze leren hoezen voor je haak en breinaalden zijn toch helemaal te gek! Je kunt ze bestellen in elke gewenste kleur of print bij Pettercreations.com

10. Happy Handmade Fashion boek! Natuurlijk mag ook ons nieuwe boek niet ontbreken in dit rijtje. Als je van panterprint houdt dan is dit het perfecte tafelboek :) En je kunt er ook nog eens een heleboel toffe items uit maken!

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met dit bericht. Een aantal van deze items staan nog op mijn wensenlijstje :) Heb jij ook iets heel tofs gezien? Laat het dan even weten in een reactie onder dit bericht!

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving