8 mei 2020

De leukste DIY kits voor thuis!

Monsak DIY

Alle geplande uitjes en beurzen gaan natuurlijk niet door dit jaar. Superjammer natuurlijk maar ik ga ervan uit dat we eind dit jaar of volgend jaar weer nieuwe kansen krijgen. Zelf zou ik bijvoorbeeld naar Creative Life gaan en daar een aantal toffe workshops volgen. Maar had ik ook een workshop plekje geregeld bij Margriet van Monsak om te leren hoe je zelf een prachtige leren tas maakt.

DIY met leer!

Dat komt allemaal wel een keer en tot die tijd hoeven we ons gelukkig niet te vervelen. Er zijn namelijk een aantal heerlijke DIY kits waarmee je thuis toch toffe dingen kunt maken. Margriet ontwierp twee hele leuke kits waarmee je zelf met leer aan de slag kunt. Ik deed natuurlijk mee :) Ik maakte de leren clutch en de zonnebril hoes.

Het is ontzettend tof om zelf zonder naaimachine deze gave items te maken. Er zit een duidelijke beschrijving bij en daarnaast geeft Margriet ook nog livesessies waarbij je dus kunt meekijken hoe je aan de slag moet. Ik had meteen de smaak te pakken en maakte in totaal drie clutches. En merkte dat het steeds makkelijker ging :)

Macramé

Een andere DIY kit die echt helemaal te gek is, is dit macramé pakket van Imakin. Je maakt er 3 sleutelhangers mee en die zijn allemaal verschillend. Je leert zo meteen een aantal toffe basis knopen en het is niet moeilijk omdat je stap voor stap wordt begeleid in een video. Je hoeft het dus alleen maar na te doen :)

Het macrame koord dat in het DIY pakketje zit is echt zo mooi. Het splijt ook echt prachtig waardoor de sleutelhangers heel tof worden. Eens even kijken aan welke bos ik welke sleutelhanger ga hangen :)

Een maandelijkse DIY box!

Je kunt er ook voor kiezen om iedere maand verrast te worden met een DIY box van September18.nl Zo word je elke maand uitgedaagd met een toffe nieuwe techniek. Ik maakte er al prachtige interieuraccessoires mee. Van een toffe lintwol kruk en krans tot deze tie dye sjaal die in de box van mei zit. Die oude techniek is helemaal terug van weggeweest. Ik vind het nog steeds superleuk om te doen, dat patroon wat er ontstaat door de stof af te binden is bijna magisch. Word je voor 14 mei lid krijg je deze leuke box dus als eerste thuisgestuurd!

Omdat ik groot fan ben mag ik jullie zelfs een speciaal HHL abonnement aanbieden. Met de code: HAPPYHANDMADELIVING krijg je namelijk elke maand 10% korting op je lidmaatschap. Wil jij dat ook? Klik dan even HIER.

Hopelijk hoef jij je hierdoor ook niet te vervelen en vind je net als ik afleiding in deze projecten :)

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving