14 mei 2020

HHL magazine editie 4

Het is onvoorstelbaar hoe snel de tijd voorbij vliegt! En dat terwijl we al zoveel weken thuiszitten. Gelukkig hebben we voor deze rare periode een prachtig nieuw magazine kunnen maken. Een heerlijk inspirerend zomers nummer met vele projecten en inspiratie om van te genieten.

Ga lekker vanuit huis aan de slag met het maken van mooie accessoires voor in de tuin. Creëer zo een heerlijke relaxplek dichtbij huis, zo fijn nu we deze zomer allemaal zoveel mogelijk thuis zullen zijn.

Of ga aan de slag met de prachtige zomerse outfits die in het magazine staan. Een mooie zomerse top, een heerlijk vest voor de frissere dagen of een geweldig boho gilet dat elke outfit af maakt.

We nemen je mee op pad naar Marrakesh voor een kleurrijke inspiratie en voeren dit meteen door in de DIY projecten. Zo kun je een dromedaris haken, oosters punchen of een kussen knopen.

Al deze prachtige projecten en inspiratie vind je in editie 4 van Happy Handmade Living magazine. Het magazine ligt vanaf 14 mei in de boekhandels maar natuurlijk kun jij ook gewoon thuisblijven en het magazine ontvangen. Bestel het HIER online en krijg het binnenkort gewoon op de deurmat bezorgd.

Ik wens je heel veel plezier met het magazine! #stafsafe and #stayhome!

Liefs Lies

3 reacties op “HHL magazine editie 4”

  1. Caroline schreef:

    Ik had graag nr 3 en 4 besteld van happy handmade living. Er stond gratis verzending maar bij mij worden er toch verzendkosten aangerekend. Klopt dat? En hoe kan ik beide samen bestellen aub? Felicitaties, prachtig tijdschrift.

  2. Colin schreef:

    Happy Handmade Living is een leuke website met veel goede informatie en interessante topics!

    Gr. Colin

    Woonkanaal.nl
    https://www.woonkanaal.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving