fbpx


HHL magazine editie 4

Het is onvoorstelbaar hoe snel de tijd voorbij vliegt! En dat terwijl we al zoveel weken thuiszitten. Gelukkig hebben we voor deze rare periode een prachtig nieuw magazine kunnen maken. Een heerlijk inspirerend zomers nummer met vele projecten en inspiratie om van te genieten.

Ga lekker vanuit huis aan de slag met het maken van mooie accessoires voor in de tuin. Creëer zo een heerlijke relaxplek dichtbij huis, zo fijn nu we deze zomer allemaal zoveel mogelijk thuis zullen zijn.

Of ga aan de slag met de prachtige zomerse outfits die in het magazine staan. Een mooie zomerse top, een heerlijk vest voor de frissere dagen of een geweldig boho gilet dat elke outfit af maakt.

We nemen je mee op pad naar Marrakesh voor een kleurrijke inspiratie en voeren dit meteen door in de DIY projecten. Zo kun je een dromedaris haken, oosters punchen of een kussen knopen.

Al deze prachtige projecten en inspiratie vind je in editie 4 van Happy Handmade Living magazine. Het magazine ligt vanaf 14 mei in de boekhandels maar natuurlijk kun jij ook gewoon thuisblijven en het magazine ontvangen. Bestel het HIER online en krijg het binnenkort gewoon op de deurmat bezorgd.

Ik wens je heel veel plezier met het magazine! #stafsafe and #stayhome!

Liefs Lies

Labels:

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (3)

 • Avatar

  Caroline

  |

  Ik had graag nr 3 en 4 besteld van happy handmade living. Er stond gratis verzending maar bij mij worden er toch verzendkosten aangerekend. Klopt dat? En hoe kan ik beide samen bestellen aub? Felicitaties, prachtig tijdschrift.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Caroline, de gratis verzending bij nummer 3 was een speciale actie voordat het verscheen. Nu is dat idd niet meer. Je kunt ze beiden bestellen via deze link: https://vipwinkel.nl/magazines/handmade-living.html
   En dankjewel! Supertof dat je ze ook lekker gaat lezen :)
   Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Colin

  |

  Happy Handmade Living is een leuke website met veel goede informatie en interessante topics!

  Gr. Colin

  Woonkanaal.nl
  https://www.woonkanaal.nl

  Reply

Laat een reactie achter