29 mei 2020

Nieuw bankstel met gouden pootjes

Sofacompany

Tijd voor iets nieuws! Dat dacht ik toen ik de prachtige bankstellen van Sofacompany tegenkwam. Ze verkopen Scandinavische designitems voor een hele fijne prijs. Er is ontzettend veel keus en je kunt je designitem zelfs helemaal zelf ontwerpen. Hoe gaaf is dat!

Sofacompany

Een jaar geleden scoorde ik daar al een te gekke stoelt met groene velvet stof en was ik meteen verliefd. De groene velvet stof in combinatie met gouden poten is helemaal wat ik mooi vind. Toen zag ik meteen een aantal prachtige bankstellen staan. Je kunt bij Sofacompany namelijk ook je bankstel helemaal zelf samenstellen. Toen ik zag dat ze bankstellen met gouden pootjes verkochten kreeg ik ze niet meer uit mijn hoofd. Een aantal jaar ben ik heel happy geweest met ons vorige bankstel maar hij is ook best wel log. Zo had hij geen zichtbare pootjes en een hele hoop stof. Eigenlijk de groot voor ons huis, de woonkamer leek er kleiner door. Ik was heel benieuwd hoe een luchtiger en strakker bankstel zou staan in ons interieur. 

Keuzes keuzes

De keuze voor pootjes was dus heel rap gemaakt, goud! Beter wordt het niet voor mij haha. Ook past dat erg mooi bij onze witte vloer. Maar wat zijn er veel keuzes voor bankstellen en stoffen. Zo gaaf om te zien wat er allemaal mogelijk is. Ik bleef bijna twee uur lang in de showroom in Rotterdam om zoveel mogelijk combinaties te zien. Er was een ontzettend leuke verkoopster die me overal de tijd voor gaf. Zo kon ik me echt rustig voorbereiden op een goede keuze. Niet alle combinaties kun je in een bankstel zien in de winkel, maar wel alle stoffen. En ook alle pootjes liggen er zodat je zelf combinaties kunt maken. Het model bank kun je via de website in alle varianten laten weergeven. Zo heb je dus meteen een idee van hoe jouw combi staat.

Maya teddy stof

Terwijl ik daar rondliep viel mijn oog op een hele toffe stoel. Een stoel met witte teddy achtige stof. De Maya cream heet hij. Die stof was net nieuw en daarom was daar nog geen grote stofstaal van binnen in de winkel. Maar ik was op slag verliefd! Ik hou heel erg van een licht huis en wist inmiddels zeker dat ik geen donkere bank wilde. Deze Maya stof is nog steeds heel licht en ontzettend gaaf door de teddy achtige look en feel. Maar kon dat ook in een bankstel, jazeker zei de verkoopster. Ze zag meteen die twinkeling in mijn ogen en legde de gouden poot erbij. Dit was wel heel gaaf! Na op alle banken een tijdje te hebben gezeten kwam de Astha voor mij als winnaar uit de bus. Hij zit heerlijk door zijn grote kussens en stevige zitvlak. Je zit goed rechtop, maar toch heel lekker en relaxt.

Maar natuurlijk moest ik ook nog even overleggen met mijn man en ik was benieuwd wat hij ervan zou vinden. Dus voor de zekerheid nam ik nog twee andere stoffen mee die ik ook erg mooi vind. De groene stof die is gemaakt van gerecyclede petflessen (HOE TOF) en de beige velvet stof. Ik was heel benieuwd hoe het thuisfront naar deze stoffen zou kijken. En ik was enorm verrast toen mijn man belde, terwijl ik op kantoor was, om te vertellen dat hij alvast had gekeken met daglicht en de Maya stof het mooiste vond. De rest vond hij allemaal te donker en de groene past niet zo goed bij de andere groene meubels in ons huis. YES! De teddy bank kon worden besteld en toen kon het grote wachten beginnen. Sofacompany zorgt ervoor dat je steeds op de hoogte bent van de voortgang.

Het eindresultaat!

Ik was zoooo nieuwsgierig hoe het zou staan en eerlijk, mijn verwachtingen zijn overtroffen. De kleur van de Maya stof past zo mooi bij onze woonkamer. Het is nu zo’ n mooi geheel nu. Ook oogt onze woonkamer nu veel groter doordat deze bank ruimte heeft aan de onderkant. Het is veel beter in verhouding dat het was. Het goud van de pootjes past zo mooi bij de rest van onze accessoires. De bank is nu echt een eyecatcher. Het had niet beter kunnen uitpakken.

Als extra accessoire nam ik ook een mooie grote poef erbij, in dezelfde Maya stof. Daar kun je heerlijk je benen op kwijt, voor de buis is dan zo fijn. Maar hij is ook te gek als onderdeel van onze salontafels waardoor het nog beter bij elkaar past. Het is een prachtige set bij elkaar en de teddy stof is zo gaaf! Het geeft de bank een sjieke, maar toch ook speelse uitstraling.

Wil jij ook zo’n toffe zelf ontworpen designbank in huis? Helemaal naar jouw eigen smaak en wensen? Kijk dan snel hier op de site van Sofacompany wat jouw ideale combinatie is. Je kunt zoveel kanten op en ik kan je inmiddels vertellen dat de kwaliteit heel fijn is. 

Liefs Lies 

Dit bericht is gemaakt in samenwerking met Sofacompany.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving