24 mei 2020

Quarantaine Cleaning

Method

Hoe zit het met jouw schoonmaakskills? Met de mijne gaat het beter dan ooit. Ik heb er nooit echt in verdiept vroeger, hoefde van mijn moeder ook nooit mee te helpen en ik denk ook wel dat ik weet hoe dat komt. Ik ben gewoon niet zo handig in dat soort dingen.

Schoonmaak horror

Toen ik 14 was wilde ik dan toch echt een keer mee helpen met het zemen van de ramen. Mijn moeder was al even bezig en ik dacht dat kan ik vast ook en als ik later ook naar buiten wil kunnen kijken kan het geen kwaad om dit nu onder de knie te krijgen. Dus zo klom ik op de ladder om te laten zien wat ik kon. Ik had nog niets gezeemd of ik verloor mijn evenwicht al en terwijl ik van de ladder viel trok ik ook nog de emmer vol sop mee uit de vensterbank. Het opruimen van die ellende duurde 4 x zo lang als het ramen zemen zelf. Mijn moeder heeft me daarna nooit meer gevraagd om te helpen haha.

Grow up!

Maar nu ik al behoorlijk wat jaren op mezelf woon, moet ik het toch zelf allemaal onder de knie krijgen. Leuk vind ik het niet echt, maar het komt nu eenmaal elke dag/week terug en ik heb wel heel graag een fris en schoon huis. Elke zaterdagochtend pakken we de grotere schoonmaak klussen in huis aan. Heb jij ook een vaste schoonmaakdag? Ik heb wel manieren gevonden om het zo leuk mogelijk te maken. Zo trek ik met veel plezier mijn panter schoonmaakhandschoenen aan, zet ik mijn koptelefoon op met de lekkerste housebeats (kan ik tegelijk een beetje swingen) en gebruik ik enkel mijn favoriete schoonmaakmiddelen die heerlijk ruiken. Dat maakt het een stuk fijner om aan de slag te gaan.

Method

Ik heb het over method, method tovert alledaagse schoonmaakklussen tot kleurrijke stijlvolle parties. Ze geven de voorkeur aan ingrediënten die afkomstig zijn van planten en de kleurrijke producten zitten in 100% gerecycleerde verpakking. Ontworpen met de planeet in gedachten. Method producten zien er knap uit, ruiken hemels en maken als een malle schoon.

Naast de ideale allesreiniger die naar watermeloen ruikt, de glasreiniger, de badkamer reiniger hebben ze ook hele fijne afwas en handzeep. Deze leuke druppelvormige flesjes zijn een aanwinst op je aanrecht en zeker in deze tijden is handzeep onmisbaar. En hoe fijn als het dan ook nog eens heerlijk ruikt toch! Ik kan echt niet meer zonder deze producten in huis. De allesreiniger pak ik toch zo’n 5 keer op een dag uit het keukenkastje. Je kunt er echt alles mee.

Dit maakt schoonmaken voor iedereen een stukje leuker en je bent ook nog eens duurzaam bezig. De verpakking van de method producten wordt namelijk gemaakt van gerecycled materiaal en de producten zijn zowel diervriendelijk als klimaatbewust. Method is echt vooruitstrevend op dit gebied. En dat maakt het een dubbel feestje om deze producten te kopen in de supermarkt.

Ik ga nu weer aan de poets! Fijne dag :)

Liefs Lies

method is verkrijgbaar bij de Albert Heijn.

2 reacties op “Quarantaine Cleaning”

  1. Arja schreef:

    Er zullen er vast zijn die dol op poetsen zijn, ik dus niet :-)
    Heb al gezien dat dit bij AH te verkrijgen is, zal het dan toch nog leuk worden.

  2. Floor schreef:

    Jaaaaaa die ruiken lekker he! ik was de eerste keer echt verrast dat er een poetsproduct een keer niet naar wc rook! Trouwens, in die jurk zou ik ook heerlijk poetsen, hij is echt fan-tas-tisch mooi! <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving