5 juni 2020

Natural Beauty met Therme

Therme Natural Beauty

Vandaag geen creatieve DIY of een interieur bericht, maar een bericht over beauty. Ik ben gek op beauty producten en op smeren :) Ik werkte als puber een aantal jaren in een parfumerie en ik gaf daar meteen alle centen weer uit die ik met dat baantje verdiende. Ik kan het niet helpen, ik kreeg het van kleinst af aan al mee door mijn moeder. Daardoor trok de nieuwe Natural Beauty met Therme lijn meteen mijn aandacht.

Natural beauty met Therme

Mijn moeder was een lange tijd schoonheidsspecialiste en werkte ook jaren in een parfumerie. Zo kregen we regelmatig nieuwe artikelen om te proberen en kon ik mijn geluk natuurlijk niet op als ze iets over had voor mij. Ik vind het heerlijk om mezelf op te tutten. Ik gebruik graag wat bronzen, rouge, eyeliner en een beetje blush. Inmiddels laat ik me niet snel meer verleiden tot nieuwe producten omdat ik weet wat ik echt elke dag gebruik.

Maar alles begint natuurlijk met een goede huidverzorging! Ik heb een gevoelige huid en ik wil daar niet zomaar wat opsmeren. En daarnaast heb ik dit jaar ook een nieuw voornemen, ik wil namelijk helemaal over op natuurlijke producten als het gaat om make-up en huidverzorging. Ik maak op wat ik nog heb, maar wil daarna steeds meer vervangen voor een natuurlijke en duurzamere versie. Perfect dat ik deze Natural beauty met Therme producten kan proberen.

Natuurlijke verzorging

Toen ik online op zoek was naar alternatieven voor mijn gezichtsverzorging kwam ik deze nieuwe lijn van Therme Beauty tegen, Natural Beauty! De naam zegt het natuurlijk al. Het is een luxe dagelijkse verzorging, 100% natuurlijk. Alle producten uit de lijn zijn naast 100% natuurlijk, ook vegan en dragen het NATRUE certificaat. Dat sprak me meteen enorm aan.

Het verhaal

En niet geheel onbelangrijk de verpakking is ook erg mooi. Niet alleen door hoe die verpakking eruit ziet, want Therme heeft daarmee meteen een belangrijke eerste stap gezet richting een duurzaam alternatief voor wegwerpplastic. Deze tubes zijn 100% recyclebaar en zijn gemaakt met behulp van suikerriet uit Brazilië. Het restafval dat overblijft bij de productie van suiker is gebruikt voor het produceren van ethanol. Je kunt de lege tubes gewoon bij het plastic afval gooien.

Natural Beauty van Therme bestaat uit 100 procent natuurlijke huidverzorging en shampoo. Deze luxe lijn bestaat uit dagcrème, nachtcrème, shampoo, douchegel en bodylotion. Ze hebben de frisse geur van citroengras, bergamot en kruidige patchoeli. Ik heb eerdere een crème geprobeerd en die rook echt niet lekker en dat staat me dan toch een beetje tegen. Onze neus wil ook wat toch. Ik heb een droge en gevoelige huid en heb echt een goede verzorging nodig. Deze producten zijn dermatologisch getest en geschikt voor de droge en gevoelige huid.

Mijn ervaring

Ik kan niet heel veel crèmes gebruiken maar deze gebruik ik nu al een aantal weken en hij is echt heel fijn. De Natural Beauty lijn van Therme is NATRUE gecertificeerd. NATRUE is een internationaal keurmerk voor natuurlijke huidverzorging en natuurlijke cosmetica. Een NATRUE keurmerk staat voor producten met 100% natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Dit geldt ook voor de hele productieketen; deze is zowel mens- als milieuvriendelijk. Het NATRUE keurmerk biedt ook de garantie dat de producten dierproefvrij zijn en dat spreekt me enorm aan!

Ik ben fan! En ik dacht wellicht struggle jij wel met hetzelfde voornemen. Dan kan dit blogbericht je wellicht helpen om ook jouw ideale crème/shampoo te vinden. Ik zou zeggen probeer het gewoon eens uit, met deze producten verwen je niet alleen jezelf maar ben je ook nog eens goed bezig voor de toekomst. Deze lijn is vanaf €6,99 verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

-X- Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving