3 juni 2020

XXL kussenhoes breien

XXL kussen breien

Ook deze maand mocht ik aan de slag met een te gekke DIY box van September18! En daar ben ik me toch blij om :) Want het is deze maand ook weer zo’n verrassend tof project. Iets dat 1000% bij mij past. Namelijk een kussen van lontwol.

Ik ben gek op lontwol! Ik vind het zo’n prachtig natuurlijk product en ik heb er vele accessoires meegemaakt. Denk aan dekens en manden, maar dit okergele toffe kussen is toch een heel nieuw project voor me.

Je breit het met hele grote stoere naalden 25 mm, cool hè! Het is een project waar je wel even je spierballen voor nodig hebt, maar dan heb je ook iets om trots op te zijn. Gelukkig gaat het breien met lontwol en zulke grote naalden natuurlijk wel lekker snel.

Ik heb het kussen meteen in onze overkapping gelegd toen het af was. Zoals je ziet past het perfect in ons interieur en het staat zo gaaf in combinatie met de andere kussens. Ik ben er echt mega blij mee. Heb jij al eens met lontwol gewerkt? Of heb je dat nog niet eerder aangedurfd. Bij September.18 zit er ook altijd een video tutorial bij. Alles wordt dus voorgedaan en dat maakt het zo makkelijk.

Wil jij vanaf nu ook elke maand verrast worden met de leukste DIY projecten? Dat kan, je kunt deze box tot uiterlijk 9 juni bestellen op de site van september18. Omdat ik groot fan ben mag ik jullie zelfs een speciaal HHL abonnement aanbieden. Met de code: HAPPYHANDMADELIVING krijg je namelijk elke maand 10% korting op je lidmaatschap. Wil jij dat ook? Klik dan even HIER

PS: op Facebook loopt er later vandaag een hele toffe winactie. Waarbij je kans maakt op dit te gekke DIY pakket. Dus volg me daar ook even als je het leuk vindt :)

3 reacties op “XXL kussenhoes breien”

  1. Tamara schreef:

    Hoi Lisanne, de link naar de site van September18 doet het niet

  2. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

    Super tof!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving