10 juli 2020

Saltwater sweater breien

Saltwater Sweater

Ik was laatst weer zo’n geluksvogel! Ik mocht van Wool And The Gang een supertoffe kit uitkiezen van hun 2020 zomercollectie. Dat is toch helemaal te gek. Er zitten een heleboel prachtige kledingstukken in die lijn en ik koos voor de Saltwater Sweater.

Het is geen beginnerspatroon, ik heb hem samen met oma gemaakt en het was echt een uitdaging, zelfs voor oma. Maar wat een geweldige uitdaging en wat een geweldig patroon. Ik ben al heel lang fan van dit soort kits, omdat je er ontzettend veel van leert en prachtige items maakt.

Ik koos voor een lichte kleur voor deze zomertrui. Voor ecru, dat blijft altijd zo’n klassieker, mooi op een jeans of op een rok. Ook met zwart leer vind ik het een geweldige combi. Je kunt er eindeloos mee combineren en het gaat nooit uit de mode.

Dat geeft toch een enorme kick he! Je eigen kleding kunnen maken :) En er dan natuurlijk wel hip uitzien! I LOVE IT!! Je kunt mij niet blijer maken. Het geeft me een bepaalde vrijheid, het idee dat je zelf kunt maken wat je nodig hebt. Of het nu is om te dragen of voor in huis, het is echt een hele fijne hobby.

Heb jij al eens zo’n Engelse kit besteld en gemaakt? Het is wel een uitgave zo’n project dus je moet er wel helemaal weg van zijn. Maar het zijn naast mijn eigen projecten wel de mooiste projecten die ik ooit heb gemaakt. Het maken ervan geeft je zoveel plezier en de kwaliteit van het garen is ook echt heel mooi. Ik vind ze daarom het geld helemaal waard. Neem gerust eens een kijkje in de shop! Klik HIER om daar naartoe te gaan.

Liever eerst aan de slag met makkelijker Nederlandstalige mode patronen? Bestel dan mijn boek Happy Handmade Fashion in de webshop. Daar staan ontzettend veel mooie truien, velen en andere mode accessoires in!

-X- Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving