16 oktober 2020

Beleef een nostalgische kerst bij Søstrene Grene

Ontdek de nieuwe kerstcollectie van Søstrene Grene, die bestaat uit ornamenten en decoraties van natuurlijke materialen, inspiratie voor al je kerstbaksels, ideeën voor adventskalender geschenken en betoverend cadeaupapier om met zorg je cadeautjes in te pakken. Beleef een nostalgische kerst bij Søstrene Grene.

Binnenkort staat het gezelligste seizoen van het jaar weer voor de deur. Juist nu het dit jaar allemaal anders dan anders, is willen we het extra gezellig maken in huis. Anna en Clara nodigen je daarom uit om de nieuwste kerstartikelen te ontdekken. Deze zijn geïnspireerd op de nostalgie van kerst in het hoge noorden.

Net als ieder ander jaar zal kerst bestaan uit een breed assortiment aan producten om jouw kerstfeest tot een groot succes te maken. Zo ontdek je tot en met kerst iedere week weer nieuwe en verrassende producten.

Ontdek iedere week nieuwe kerst items

De adventskalender- en kerstgeschenken kunnen dit jaar met zorg worden verpakt in duurzaam cadeaupapier. Het inpakpapier van Søstrene Grene is namelijk FSC®-gecertificeerd, wat garandeert dat de producten op verantwoorde wijze worden geproduceerd en afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen.

Met de nieuwe online shop van de zussen op www.sostrenegrene.com is het nu nóg makkelijker om alle kerstartikelen van dit jaar vanuit huis te bestellen.

Schitterende kerstdecoraties

Ervaar de kerstversieringen van dit jaar in natuurlijke materialen zoals porselein, keramiek en papier. Allen zijn geïnspireerd op de Scandinavische oorsprong in combinatie met de nostalgische iconen van Kerstmis.

Alles voor de adventskalender cadeaus

Anna en Clara helpen je graag met het vinden van al je kerstcadeaus voor de feestdagen. Maak het lange wachten tot Eerste Kerstdag dragelijker, met kleine adventskalender geschenken voor ieder budget. Ik maak ieder jaar een toffe adventskalender voor oma en ook dit jaar ga ik dat natuurlijk ook weer doen. Want nu kan ze zeker alle afleiding gebruiken.

Alles om samen te bakken tijdens Kerstmis

Traditiegetrouw biedt kerst bij Søstrene Grene ook alles voor het bakken van heerlijke kerstrecepten. Ontdek materialen en accessoires voor het bakken, decoreren en bewaren van taarten, waaronder de klassieke koektrommel. Dit jaar zijn er ook bakmaterialen speciaal voor kinderen en een krukje, zodat de kleintjes kunnen helpen met bakken.

Dek de perfecte tafel voor feestelijke gelegenheden

Laat je inspireren door nieuwe producten die het makkelijk maken om een ​​magische kersttafel te dekken. Ontdek onder andere een tafelkleed gemaakt van gerecyclede vezels! Het tafelkleed is GRS-gecertificeerd, waarbij plastic van gebruikte plastic flessen wordt hergebruikt bij de productie van het polyester.

Laat je kerstboom stralen

Dit jaar kun je weer een schat aan kerstboomversieringen in fijne kleuren en vormen ontdekken in de kerstwereld van de zussen. Ontdek keramische en kleurrijke kerstballen met gezellige kerstmotieven, gemaakt van onder andere papier-maché. Zo beleef je een nostalgische kerst bij Søstrene Grene.

Liefs Lies

2 reacties op “Beleef een nostalgische kerst bij Søstrene Grene”

  1. Arja schreef:

    Die hebben zulke leuke spullen, en slim dat ze nu een webshop hebben. Al blijft voor mij de winkel het leukst en fijnst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving