21 oktober 2020

DIY ster met lontwol weven!

DIY kerstster lontwol

Oeehhhh ik moet dit echt met jullie delen, de november DIYbox van September18.nl is echt te GEK! Het is zo’n geweldig leuk kerstproject! Ik ben helemaal weg van mooie kerstprojecten en helemaal van deze DIY ster met lontwol!

Het is een project met prachtige natuurlijke materialen. Namelijk lontwol en hout, dat vind ik zo’n mooie combinatie. Owja en touw, maar dat zie je niet meer na het maken :) Je gaat namelijk weven met de lontwol, in het houten geraamte van de ster.

DIY

Het is niet moeilijk en duurt ook niet heel erg lang, snel resultaat dus! En wat voor resultaat. Ik vind hem echt zo mooi geworden! De lieve kleine lichtjes geven hem meteen die gezellige sfeer in huis. Zo komen we die donkere maanden wel door!

Kerstster

Ik wilde een lekkere wollige ster, dus ik heb lekker los geweven, daar was materiaal genoeg voor, dus dat was top! Ik heb eerst de punten opgevuld en daarna het middendeel. Het was echt zo leuk om te doen! Je ziet hem zo voor je ogen ontstaan in een korte tijd.

Het is een heerlijk project voor een regenachtige middag, daarna heb je meteen resultaat en ik heb meteen de lichtjes aangedaan voor wat gezelligheid :) Heerlijk die projecten waar je meteen happy van wordt, ik ben helemaal gelukkig met mijn gezellige DIY ster met lontwol.

Abonnee worden?

Deze toffe DIY box is een onderdeel van het DIY lidmaatschap van Steptember18.nl. Je wordt elke maand uitgedaagd met een heel tof nieuw project, verschillende technieken en verschillende materialen. Het helpt mij deze rare maanden makkelijker door, je wordt namelijk iedere keer verrast met een cadeautje voor jezelf, waar je ook nog eens uren plezier aan beleeft.

En als je nu lid wordt ontvang je ook nog een te gek welkomstcadeau! Echt je gelooft het bijna niet. Dan krijg je meteen de DIY kit om een toffe lontwol kruk te maken. Lees alles over deze actie op de website van September18.

Wees wel op tijd als je ook een kerstster wilt maken, want je kunt daarvoor tot uiterlijk 9 november lid worden. Omdat ik groot fan ben mag ik jullie zelfs een speciaal HHL abonnement aanbieden. En ja dat kan ook nog samen met het krukje als welkomstcadeau, dat is toch helemaal te gek! Met de code: HAPPYHANDMADELIVING krijg je elke maand 10% korting op je lidmaatschap. Wil jij dat ook? Klik dan even HIER

Liefs Lies

Eén reactie op “DIY ster met lontwol weven!”

  1. Arja schreef:

    Heerlijk om zo creatief bezig te zijn ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving