8 december 2020

Posterstore wanddecoratie

Zoals ik eerder al vertelde ben ik lekker bezig met de slaapkamer make-over. Zo’n heerlijk project voor nu we zoveel thuis zijn. We zijn al een aantal stappen verder, zo hebben we de muur al in een prachtige nieuwe groene kleur geverfd en onze matrassen vervangen. Je leest daar alles over op mijn blog.

Maar iets dat ik ook al jaren wilde aanpakken, is een mooie decoratie aan de wand. Het werd nu toch wel echt tijd om daar iets mee te doen, zodat als ons nieuwe bed straks komt, de hele slaapkamer lekker af is. Ik kan niet wachten!

Eerst bevestigde ik de mooie wandplank aan de muur. Daar lees je hier meer over. Vervolgens koos is de meest mooie posters en lijsten uit bij de Posterstore. Ik ben helemaal weg van hun collectie posters. Er is zoveel keus en ook de gouden lijsten passen natuurlijk helemaal in mijn straatje! Je kunt er ook gemakkelijk van die geweldige posterwanden mee maken in huis. Helaas is onze slaapkamer daar niet geschikt voor, dus vond ik dit de ideale oplossing.

Ik koos voor een aantal warme kleuren in de posters, zoals een beeld van Marrakesh, en de artistieke vegen. Maar ook mooie palmbomen die me doen denken aan mijn vakanties naar Ibiza. Een close up van een schelp als herinnering aan de mooie stranddagen in Nederland. En een mooie quote mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Ik vind het heerlijk om dit soort wanddecoratie in de slaapkamer te hebben, zo kijk ik er iedere dag naar als ik ga slapen en als ik wakker wordt. Het maakt me vrolijk en laat me mooie dromen dromen. Over reizen in de toekomst maar over alle mooie avonturen die we al hebben meegemaakt. Dat is toch een heerlijke manier van in slaap vallen :)

Heb jij ook mooie posters of foto’s in de slaapkamer? Of ergens anders in huis? Of ben jij nog op zoek naar jouw perfecte collega? Neem dan eens een kijkje in de webshop. Met de code: happyhandmadeliving krijg je nu 35% korting op alle posters (excl. selection) van de Posterstore. De code is geldig t/m 31 december 2020. 

Fijne dag,

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving