26 februari 2021

Droomdeken 5.0 CAL

Owwww ik heb goed nieuws! Want er is weer een te gek nieuw haakproject te verkrijgen. Namelijk de Wolplein Droomdeken 5.0 CAL. Vorig jaar deed ik ook al mee met die heerlijke uitdagende haakproject met de Droomdeken 4.0 en heb ik er echt heel erg van genoten. Ook dit jaar mag ik weer meedoen en daar ben ik superblij om. Het is een heerlijke afleiding voor in deze lockdown periode want je krijgt elke week een deel an het patroon van deze mooie deken. Genieten toch!

Ook dit jaar is het een speciale, feestelijke editie met een nieuw garen: de Yarn and Colors Joy. De Joy (50% polyamide, 25% wol en 25% acryl) is dunner dan de Yarn and Colors Happy, waardoor de Droomdeken 5.0 wat luchtiger is dan haar voorgangers. Dat vind ik zelf echt top, want zo kun je hem het hele jaar door kunt gebruiken. Dat komt trouwens niet alleen door het garen, maar ook door de manier waarop de Droomdeken 5.0 wordt gehaakt. Je gaat namelijk o.a. aan de slag met filet haken. Extra bijzonder aan de Droomdeken 5.0 is, dat je deze jubileumeditie kunt personaliseren door bijvoorbeeld je eigen naam of die van een ander erin te verwerken.

Ik vind het supertof dat de deken dit jaar in één kleur is. Ik koos zelf voor de prachtige Cream kleur omdat ik vind dat dat echt overal bij past en daardoor ook in elke ruimte. Maar je kunt ook helemaal los gaan met een roze of okergele variant.

Droomdeken 5.0 CAL 

De Crochet Along (CAL) van de Droomdeken 5.0 gaat van start op 9 maart 2021 en duurt 10 weken. Bestel je dit haakpakket, dan ontvang je halverwege februari het garen. Vanaf 9 maart ontvang je 10 weken lang iedere dinsdag een e-mail met een deel van het patroon. Haak je nog niet zo lang? Geen probleem, want dan kun je ook meedoen! Er is namelijk ook een hele handige wekelijkse video-uitleg. 

Handige weetjes over de CAL
 • Start van de Droomdeken 5.0 CAL: 9 maart 2021
 • Afmeting: +/- 120 x 190 cm 
 • Er is ook een breipakket! Dus wil jij liever breien, ook dan kun je meedoen!
Het Droomdeken 5.0 CAL Haakpakket bevat: 
 • 14 bollen Yarn and Colors Joy in de door jou gekozen kleur 
 • Droomdeken Leren label 
 • Droomdeken Tas 
Wat heb je nog meer nodig? 
 • Haaknaald 3.5 mm, 4 mm en 5 mm 
 • Stopnaald 
 • Schaar
 • Knit blockers en blocking matten 
 • Optioneel steekmarkeerders en toerenteller

Wil jij ook meedoen of ben je erg nieuwsgierig geworden? Shop dan het haak of breipakket in één van de prachtige 12 kleuren bij Wolplein.nl en tover samen met ons in 10 weken de droom van elke haakliefhebber uit je haaknaald!  

Foto’s: Wolplein en Happy Handmade Living

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving