21 maart 2021

Happy Outdoor Living!

Happy Outdoor Living

??? ????? ????..!! Het was de afgelopen weken wat stiller hier en daarvoor hadden we een hele goede reden. We zijn namelijk superdruk met het maken van een geweldig nieuw haakboek. Jaaa je leest het goed! Een heerlijk mega dik boek met meer dan 40 toffe projecten voor buiten (of binnen).

Happy Outdoor Living
Het hele jaar buiten!

Het wordt dus een mega dik boek met een heleboel toffe projecten. Wij zijn er zo trots op! Nu we dit jaar ook nog niet echt ver op vakantie zullen gaan, gaan we volop genieten op ons balkon of in de achtertuin. Voor iedereen die projecten voor buiten wil haken, is dit het ideale boek. Het HHL Craftteam ontwierpen voor het terras, balkon en de tuin de mooiste kussens voor in de tuinstoelen, vloerkleden, tafelkleden voor de tuintafel, lantaarns voor in de boom en warme dekens voor over de benen op frisse nazomeravonden. In dit boek staat voor elk wat wils: kleine snellere haaksels als onderzetters, een dienblad en toffe slingers.

Maar ook grote projecten als een tipi of een hangmat. Het boek bevat dus maar liefst meer dan 40 projecten en DIY’s en ook nog wat heerlijke recepten.Alle projecten zijn prachtig en sfeervol gefotografeerd. Ze worden stap voor stap beschreven met heldere tekst en foto’s.

????? ??????? ?????? verschijnt in mei maar is nu al te pre-orderen. Dit te gekke speciale boek maakten we met het voltallige HHL craftteam. Het wordt zoooo gaaf!! Door het boek te pre-orderen in de HHL webshop maak je ook nog eens kans op te gekke tuinprijzen ? Denk aan tuinmeubels en accessoires van Xenos.nl. Dus wees er snel bij!

En nu aftellen naar mei :) Nu het steeds weer lekkerder weer wordt kan ik echt niet wachten. Ik ben dus stiekem ook al begonnen om de achtertuin weer op te knappen. Lekker alle meubels fris maken, nieuwe lampjes in de tuin en een heleboel frisse kussens op de tuinbank. Maar daar laat ik jullie over een poosje alles van zien!

Liefs Lies

Eén reactie op “Happy Outdoor Living!”

  1. Lisa schreef:

    Wauw gefeliciteerd, gaaf zeg. De foto’s zien er al heel sfeervol uit.
    Groetjes,
    Lisa

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving