23 april 2021

DIY poef van lontwol

Het is alweer april en dat betekent dat ik de mei box van September18 mag proberen :) En er zit weer een supertof project deze maand namelijk een project met lontwol, een DIY poef van lontwol. Ik ben gek op projecten met lontwol.

ARMBREIEN

Ik vind het zulk stoer en mooi materiaal, het is lekker zacht en geeft meteen een warme uitstraling aan je interieur. Dit keer maakte we een poef, een stoere poef in twee kleuren. Bruin en ecru, een prachtige combinatie vind ik zelf. Deze poef brei je met je handen, dat is toch tof hè! Zo’n armbrei project blij ik toch ook zo leuk vinden.

Je maakt met behulp van je armen en die lontwol een geweldig project, bijvoorbeeld een deken en ik maakte via September18 ook al eens kruk. En nu dus een stoere en warme poef. Heb jij al eens met je armen gebreid? Het is zo leuk om te doen.

ABONNEE WORDEN?

Deze toffe DIY box is een onderdeel van het DIY lidmaatschap van Steptember18.nl. Je wordt elke maand uitgedaagd met een heel tof nieuw project, verschillende technieken en verschillende materialen. Het helpt mij deze rare maanden makkelijker door, je wordt namelijk iedere keer verrast met een cadeautje voor jezelf, waar je ook nog eens uren plezier aan beleeft. 

En als je nu lid wordt ontvang je ook nog een te gek welkomstcadeau! Echt je gelooft het bijna niet. Dan krijg je meteen de DIY kit om een toffe lontwol kruk te maken. Lees alles over deze actie op de website van September18.

Wees wel op tijd als je ook deze DIY poef van lontwol wilt maken, want je kunt daarvoor tot uiterlijk 9 mei 2021 lid worden. Omdat ik groot fan ben mag ik jullie zelfs een speciaal HHL abonnement aanbieden. En ja dat kan ook nog samen met het krukje als welkomstcadeau, dat is toch helemaal te gek! Met de code: HAPPYHANDMADELIVING krijg je elke maand 10% korting op je lidmaatschap. Wil jij dat ook? Klik dan even HIER

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving