16 april 2021

Mijn favorieten voor een spring/summer interieur

Jippie! Mijn favoriete seizoen is daar! De lente! Ik krijg het dan toch op mijn heupen, ik wil mijn vrolijke jurkjes weer aan. Ik heb zin om alles even goed schoon te maken en ik ga mijn interieur lente en zomerklaar maken! Vooral aan dat laatste beleef ik enorm veel plezier. Daarom ging ik lekker online op zoek naar de nieuwste trends, meubels en accessoires bij Fundesign.nl en ik deel mijn favorieten voor een spring/summer interieur met jou.

Ik hou van een heerlijke fris en zomers interieur dus ik ga altijd helemaal los met bamboe, riet en rotan. Dan ben ik in gedachten meteen terug op ons favoriete vakantie eiland en voel ik me meteen energieker. Ook palmbomen, schelpen en gouden accessoires mogen niet ontbreken in ons interieur. Ik blijf het liefst het hele jaar door in die vakantiestemming. Natuurlijk gebruik ik deze meubels en accessoires wel allemaal in combinatie met het vergrijsde groen dat onmisbaar is voor mij. Deze Levanto stoel van Must Living vind ik echt prachtig en hij straalt meteen voorjaar uit voor mij. Het is een kuipstoel en dat vind ik ook nog eens heerlijk zitten, een lekker kussen erin en genieten maar!

Met deze prachtige HKliving Retro Webbing kast zit je het hele jaar er geweldig bij! Wat een eye-catcher he! Ik zou zelf in mijn interieur voor de lichte versie gaan. Maar ik vind die oranje versie dus wel helemaal te gek! En zou in een ander interieur zeker voor die gaan. De andere is waarschijnlijk wel wat tijdlozer en daar raak je niet snel op uitgekeken. Deze Retro Webbing kast van HKliving is gemaakt van Sungkaihout met riet en heeft hierdoor een retro uitstraling. De kast is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, met roede en planken of alleen met planken. De variant met roede is perfect te gebruiken als kledingkast en in de uitvoering met planken is genoeg ruimte om spullen op te bergen die je liever uit het zicht houdt. Haal de kast in huis en combineer deze met de andere meubelen van HKliving voor een stijlvol geheel.

Iets dat ik elk winter en zomerseizoen wissel is een vloerkleed. In de winter wil ik een lekker warm en wollig vloerkleed voor onder onze eettafel. Maar in het voorjaar en in de zomer wil ik een mooi vloerkleed van jute of touw. Het zomerkleed van vorig jaar was helaas door een ongelukje niet meer bruikbaar en daarom moest ik ook op zoek naar een nieuwe. Ik was op slag verliefd op de Calypso van Must Living, ik bedoel, heb je ooit zo’n tof vloerkleed gezien? Het vloerkleed heeft een afmeting van 180×240 cm, lekker groot dus. Het is gemaakt van Mendong. Mendong is een grassoort die groeit in het water en veel voorkomt in Indonesië. Gemaakt van een natuurlijk materiaal geeft het vloerkleed meteen zo’n warme en zomerse sfeer aan je woonkamer.

Wat ook meteen een vakantie vibe aan je interieur geeft is zon prachtig Marrokaans kussen of pouf. Lekker comfortabel en het geeft meteen heel veel sfeer af. Deze pouf van Must Living is van 100% wol gemaakt en de kleur zorgt ervoor dat hij het hele jaar door heerlijk is om op te chillen.

En dan toch wel echt mijn favoriet, zomerse lampen! Ik ben er gek op, HKliving heeft prachtige zomerse lampen, Ik ben verliefd op hun wicker lampen en ook de gouden palmboom lamp pronkt hier al jaren naast de televisie. Ze geven zoveel sfeer af in huis, echt prachtig. Er zijn vele verschillende soorten en maten te vinden in de FunDesign

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met mijn favorieten voor een spring/summer interieur. Ik ben er zelf helemaal happy mee, vooral met mijn nieuwe vloerkleed natuurlijk want daar heb ik al elke dag plezier van!

Lief Lies

Eén reactie op “Mijn favorieten voor een spring/summer interieur”

  1. Jeanette schreef:

    Wat jij nu als vloerkleed onder de eettafel hebt, had ik ‘vroeger’ (in 1978) als vloerbedekking op mijn slaapkamer. En ik vind het nog steeds mooi!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving