fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
25 juni 2021

Je eigen leren rugzak maken

Na 13 maanden was het dan eindelijk zover, voor het eerst na zo’n lange tijd mocht ik samen met Heleen weer eens een echte workshop dag bijwonen. Bij Monsak.nl gingen we onze eigen leren rugzak maken. Coronaproof natuurlijk, op 1,5 meter afstand en met z’n tweeën. Een echt uitje! Lees alles over de workshop je eigen leren rugzak maken in dit bericht.

Monsak.nl

We vertrokken al vroeg in de ochtend richting Amsterdam op een zaterdagochtend. Het voelde gewoon een beetje gek om na zo’n lange tijd echt weer een doel te hebben. Mega veel zin hadden we in deze dag die al meerdere malen was uitgesteld. Nu was het eindelijk zo ver :)

We kwamen aan bij een heel mooi, gezellig en open atelier op een knus pleintje in Amsterdam. Meteen werden we geïnspireerd door de lichte ruimte van Margriet met allemaal lappen leer. Onder het genot van een kop thee keken we onze ogen uit en wisten we meteen, dat het moeilijk zou worden om een kleur te kiezen. Margriet werkt met stukken restleer (of zoals Margriet het noemt gered leer) waardoor er iedere keer een andere voorraad is. Zo worden alle tassen dus unieke exemplaren. Na een poosje twijfelen koos is voor een toffe groene kleur en ging Heleen voor een prachtige geleefde kleur cognac.

Aan de slag!

Je leert stap voor stap hoe je zelf een prachtige rugzak of andere tas kunt maken. Wij kozen voor een Maxi workshop en maakte de rugzak maar je kunt ook kiezen voor een shopper. En dan is er ook nog de mini workshop waarbij je kunt kiezen uit een schoudertasje of een heuptasje. Het is echt een geweldig leuke dag geweest, eerst dacht ik, zou ik dat wel kunnen een leren tas naaien? Maar met de hulp van Margriet is het echt heel goed te doen. Tijdens deze dag krijg je ook nog eens een heerlijke verzorgde lunch en lekkers. Kortom aan alles is gedacht!

Monsak daagt je uit om iets nieuws te leren!

Wil jij ook iets nieuws leren? Weg van die computer of telefoon en met je handen iets moois maken. Margriet belooft je een waanzinnige nieuwe ervaring. Je zal jezelf verbazen over wat je eigenlijk al kan, zonder dat je het wist. Margriet neemt je mee, stap voor stap naar het eind doel. Wedden dat je zelf tassen kan maken! Heb ík dit gemaakt denk je dan? Het gaat je een briljant gevoel geven dat je zoveel meer kan dan je denkt. Na een fantastische dag loop jij het atelier uit met een tas waarvan je niet gelooft dat jij de maker bent. Hieronder zie je onze rugzakken van de maxi workshop en het schoudertasje van de mini workshop. Supertof hè!

Het is echt een cadeautje voor jezelf zo’n heerlijke dag. Wil jij ook graag aan een workshop deelnemen? Dat kan! De Maxi workshop is op aanvraag te boeken (vanaf 3 personen) en de mini staat het hele jaar door gepland. Met de code: HHML21 krijg je (t/m 30 juni 2021) ook nog eens 15% korting op jouw workshop plek. Dus ga snel naar monsak.nl om te kijken welke data er nog beschikbaar zijn :)

Meer tassen maken? Kijk ook eens op mijn blog voor gehaakte of stoffen tassen.

Liefs Lisanne

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

2 reacties op “Je eigen leren rugzak maken”

  1. Ilse (by-ik.blogpost.nl) schreef:

    Wat een gave tassen hebben jullie gemaakt!
    Ben gek op tassen en met name zelf tassen maken vind ik erg leuk om te doen. Dus dit ga ik zeker onthouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving