6 juli 2021

Altijd eetrijpe avocado’s in huis

Wat zijn ze lekker hè, die zachte, romige en rijpe avocado’s. Ik kan er enorm van genieten! Lekker op een boterham of in een omelet. Maar je kunt er natuurijk heel veel lekkere recepten mee maken. Wist je dat avocado’s bomvol vitamines, mineralen en gezonde verzuren zitten? Het is wel echt een uitdaging om een goede eetrijpe avocado to vinden, in de supermarkt zie je mensen altijd overal in knijpen. Maar nu is dat niet lastig meer, want met Your Avojoy heb je altijd eetrijpe avocado’s in huis.

Altijd eetrijp

Ben jij in de supermarkt ook altijd op zoek naar dé perfecte avocado? Vaak zijn ze net iets te hard of juist te rijp. Met Your Avojoy hoef je nooit meer op zoek naar de perfecte avocado. Je kunt daar namelijk een avocado abonnement nemen. Door de speciaal ontworpen (eier)dozen komen de avocado’s veilig verpakt bij je thuis. De boxen beginnen bij 6 avocado’s en gaan tot 15 stuks waarbij je zelf kiest hoeveel avocado’s meteen eetbaar moeten zijn en hoeveel je er nog wilt laten rijpen. Deze zijn binnen circa 7 dagen rijp. Je kunt de abonnement boxen wekelijks of tweewekelijks laten bezorgen, maar wil je liever minder vaak een levering ontvangen, dan kun je ook gewoon een losse box bestellen.

Duurzamer

Your Avojoy beschikt over eigen plantages wereldwijd en importeert de avocado’s uit landen zoals Zuid-Afrika, Peru, Chili, Colombia en Spanje. Vanwege de optimale smaak en structuur, kiezen zij uitsluitend voor Hass avocado’s. Door de supermarkt als schakel uit de keten te verwijderen, hoeven de avocado’s een minder lange reis af te leggen voordat ze bij jou terechtkomen. Dit is niet alleen beter voor de kwaliteit, maar ook voor het milieu! Daarnaast streven ze naar het verminderen van watergebruik en investeren ze in moderne technologie en irrigatiesystemen om waterverbruik te verminderen. Ook de (avo)doos is 100% afbreekbaar! Gooi deze weg in de papierbak, zodat hij gerecycled kan worden.

Mijn favo avocado recept

Ik ben alles behalve een keukenprinses. Maar ik ben wel gek op lekkere en simpele gerechten en die maak je heel gemakkelijk met avocado’s. Die heeft gewoon niet veel nodig om een gerecht heerlijk te maken. Ik deel in dit bericht mijn favoriete pantosti recept met avocado met jullie.

Wat heb je nodig?
 • 1/2 eetrijpe avocado
 • 2 sneetjes brood
 • Geraspte belegen kaas
 • Mayonaise
 • Cashewnoten
 • 2 takjes Koriander
 • Chilisaus
Hoe te bereiden?

Snijd de halve avocado in plakken en snijd de blaadjes van de koriander fijn. Besmeer één zijde van het brood met een dun laagje mayonaise en leg daarop een laagje geraspte kaas. Leg daarop de plakken avocado. Voor een lekkere bite voeg je de cashewnoten en de koriander toe. Leg daar bovenop de andere boterham en smeer beide buitenkanten in met een klein beetje boter. Bak de pantosti aan beide kanten lichtbruin totdat de kaas gesmolten is. Daarna kun je er heerlijk van gaan genieten! Voor een lekker pittig randje doop je de tosti in de chilisaus. Laat je me weten wat je ervan vindt?

Avocado tip: Knijp zachtjes met je duim tegen de hals van de avocado, wanneer deze meebeweegt is de avocado rijp. Buiten de koelkast zal de avocado sneller rijpen dan in de koelkast.

Wil jij ook altijd eetrijpe avocado’s in huis? Kijk dan snel bij Your Avojoy voor meer informatie over hun concept en aanbod. Ik heb door het schrijven van dit bericht meteen trek gekregen en duik meteen de keuken in :)

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

2 reacties op “Altijd eetrijpe avocado’s in huis”

 1. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

  Mmm … lekker!
  De gehaakte avocado’s zijn erg leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving