11 juli 2021

Droomdeken 5.0 het eindresultaat!

Droomdeken 5 Wolplein

Als je mijn blog volgt dan heb je al meerdere berichten over de Droomdeken van Wolplein voorbij zien komen. Het is een geweldig tof project om te kunnen haken of breien. Zelf doe ik mee vanaf vorig jaar en kies ik steeds voor de haakversie van de deken. Zie hier, de Droomdeken 5.0 het eindresultaat!

CAL

De Droomdeken is een project dat je in delen haakt. Een CAL/KAL genoemd, daar ben je vast al wel mee bekend. Wanneer je ervoor kiest om deel te nemen, schaf je een pakket aan waarmee je de deken kunt maken en daarna ontvang je het patroon in delen. Dat is nu natuurlijk afgelopen maar nog steeds kun je het pakket aanschaffen en gewoon lekker zelf aan de slag gaan.

Ik vind het supertof dat de deken dit jaar in één kleur is. Ik koos zelf voor de prachtige Cream kleur omdat ik vind dat dat echt overal bij past en daardoor ook in elke ruimte. Maar je kunt ook helemaal los gaan met een roze of okergele variant. Ik vind de deken echt geweldig mooi geworden dit jaar. Zo knap hoe dit patroon weer is ontworpen door Monique.

Droomdeken 5.0 het eindresultaat!

Ik kijk nu alweer uit naar Droomdeken 6 haha. Maar in de tussentijd hoeven we ons niet te vervelen. Wolplein heeft namelijk ook een te gekke nieuwe uitdaging gelanceerd. Zowel op brei als op haakgebied. Dé opvolger op deze woondeken is de Droomsjaal 5.0. Een project waarmee je je niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk in de wolken waant. Het gebruikte garen, de Yarn and Colors Elegant, is namelijk zo zacht en fluffy, dat het draagt als een wolkje. Je zult zien dat de voor jou bekende steken uit Droomdeken 5.0 met dit garen toch heel anders uitkomen, wat resulteert in een sjaal met stijl en finesse.

Ben jij meer van het haken? Dan kun je aan de slag met het geweldige gehaakte tafelkleed. Met trots voegde Wolplein het Droom Tafelkleed toe aan de Droomcollectie. Een vintage blikvanger voor je eettafel of zomers project voor je tuintafel. Je haakt het Droom Tafelkleed 5.0 met het populaire haakkatoen Yarn and Colors Must-Have, waardoor het kleed zacht en soepel aanvoelt en het bovendien machinewasbaar is tot 40 ºC. Shop het pakket en beleef nog uren (filet)haakplezier! 

Ik kan dus echt niet kiezen welke van deze twee projecten ik eerst wil maken. Maar ik ga eerst nog even genieten van de Droomdeken 5.0 nu hij helemaal af is!

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

4 reacties op “Droomdeken 5.0 het eindresultaat!”

  1. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

    Prachtige deken!
    Alle verschillende steken komen in één kleur zo mooi uit.

  2. Marianne schreef:

    Mij viel de gehaakte kaktus op! Heb je daar een patroon van? Ps. Met de ken nog niet begonnen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving