2 juli 2021

Maak je eigen zomerse decoratie

DIY zomers vloerkleed

Ik vind het heerlijk om lekker bezig te zijn met het maken van accessoires. Je vindt daarom ook vele DIY projecten hier op mijn website. In de zomer krijg ik er nog meer zin in, omdat ik dan lekker buiten aan de slag kan. Er gaat voor mij niets boven een creatieve middag in onze zonnige tuin. Dat is wanneer ik weer oplaad van een drukke week. Maak je eigen zomerse decoratie met behulp van het stappenplan in dit bericht.

Dit keer ging ik aan de slag met een simpele, originele en hele leuke DIY. Het is namelijk ontzettend leuk om te maken en je kunt er enorm veel creativiteit in kwijt. En je hebt er helemaal niet veel spullen voor nodig! Met behulp van de hobbyverf en het toffe rieten vloerkleed van Xenos.nl maak je een te gek zomers accessoire.

Gebruik het als vloerkleed (niet te veel overheen lopen uiteraard), als wanddecoratie of als tafeldecoratie het staat echt overal geweldig leuk in huis. Mijn favoriet is het kleed op de (tuin)eettafel met wat leuke decoratie erop staat het super vrolijk. Maar ook aan de muur vind ik het kleed een geweldig leuk accessoire. Om nog wat extra sfeer toe toe voegen verfde ik ook nog twee leuke rieten bloempotten. Het verven werkt namelijk best verslavend als je eenmaal bent begonnen :)

Ik koos ervoor om de madeliefjes trend het thema van mijn DIY te maken en verfde die zowel op het kleed als op de bloempot. Ik word zo vrolijk van die leuke bloemetjes, het is toch instant summer happiness. Maar zoals ik al zei, bij het maken van dit project kun je helemaal los gaan. Kies wat jij leuk vindt, ga voor abstract met lekker veel gekleurde vlakken of maak hem helemaal luipaardprint :) Dat is uiteraard mijn volgende creatie!

Het kan echt niet misgaan met dit project. Alle benodigdheden komen dus van Xenos.nl. Ze hebben er heel fijne kwasten en ook de acrylverf is bij mij favoriet. Als je niet meteen de juiste kleur vindt, denk dan eens aan hetgeen van de verf want alle primaire keuren zijn verkrijgbaar. Daarmee kun je al snel allerlei tonen binnen een bepaalde kleur maken. Als je net als ik aan de slag wilt met bloemen, is het handig om eerst de hartjes van de bloemen te verdelen op het kleed. Daarna ga je verder met het schilderen van de blaadjes. Zo zorg je ervoor dat je bloemen elkaar niet zullen overlappen.

Ga jij zelf ook aan de slag met dit “Maak je eigen zomerse decoratie bericht”? Deel het dan even met op Instagram, vind ik echt heel tof om te zien.

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Eén reactie op “Maak je eigen zomerse decoratie”

  1. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

    Wat een heerlijke zomerse decoraties!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving