4 juli 2021

Macramé een wandhanger met lontwol

wandhanger macramé wol

Deze blog werd deels geschreven en gemaakt door Miranda Haasdijk van @100procentmiranda. Toen ik gevraagd werd om met de juli box van September18.nl aan de slag te gaan hoefde ik niet na te denken. Want hoe tof is het om iets met lontwol te maken, deze keer macramé je een wandhanger met lontwol. Ik ben al jaren fan van lontwol, je kunt er echt de prachtigste items voor je interieur mee maken.

Macramé een wandhanger met lontwol

Deze stoere wandhanger met lontwol is ontworpen door Elma Pluim. Elma Pluim is met haar prachtige macramé boeken natuurlijk echt een ster op het gebied van knopen. Met haar duidelijke stap voor stap foto’s en uitleg ga je gemakkelijk zelf aan de slag. De wandhanger is niet moeilijk om te maken. Maak wel even ruimte om aan de slag te gaan, want je gaat met flinke stukken lontwol aan de slag.

Ik gebruikte een stuk van een bezemsteel van de Action om de wandhanger aan te maken. Deze zijn een stuk goedkoper, dan een ronde stok van de bouwmarkt. Doordat ze dikker zijn geeft dit een stoere uitstraling en daar hou ik van. Een heerlijk project om mee aan de slag te gaan, door de dikte ben je snel klaar en heb je een project met een groots resultaat.

ABONNEE WORDEN?

Deze toffe DIY box is een onderdeel van het DIY lidmaatschap van Steptember18.nl. Je wordt elke maand uitgedaagd met een heel tof nieuw project, verschillende technieken en verschillende materialen. Het helpt mij deze rare maanden makkelijker door, je wordt namelijk iedere keer verrast met een cadeautje voor jezelf, waar je ook nog eens uren plezier aan beleeft. 

En als je nu lid wordt ontvang je ook nog een te gek welkomstcadeau! Echt je gelooft het bijna niet. Dan krijg je meteen de DIY kit om een toffe lontwol kruk te maken. Lees alles over deze actie op de website van September18.

Wees wel op tijd als je ook wilt macramé en een wandhanger met lontwol wilt maken, want je kunt daarvoor tot uiterlijk 9 juli 2021 lid worden. Omdat ik groot fan ben mag ik jullie zelfs een speciaal HHL abonnement aanbieden. En ja dat kan ook nog samen met het krukje als welkomstcadeau, dat is toch helemaal te gek! Met de code: HAPPYHANDMADELIVING krijg je elke maand 10% korting op je lidmaatschap. Wil jij dat ook? Klik dan even HIER

Liefs, Miranda en Lisanne

Wil je meer September18.nl projecten bekijken die wij van HHL maakte? Kijk dan hier bij de eerdere DIY projecten van hen collectie.

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Eén reactie op “Macramé een wandhanger met lontwol”

  1. Ilse (by-ik.blogpost.nl) schreef:

    Heel stoer zo met het lontwol!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving