20 juli 2021

Shop zomertrends bij Westwing

Shop zomertrends bij Westwing

Shop de zomertrends bij Westwing. Wist je dat de trendkleuren van 2021 op het gebied van interieur geel en grijs zijn? Pantone noemt ze Illuminating & Ultimate Grey. Ik ben zelf geen fan van grijs in het interieur en je ziet die kleur bij mij ook bijna nergens, de enige grijs die ik wel fantastisch vind, is betongrijs haha.

Maar geel vind ik wel een heerlijke kleur! Zo ben ik dol op de zon, citroenen en gele bloemen. De kleur is voor mij samen met oranje echt een ultieme zomerkleur. Hij geeft je meteen het gevoel van dagenlang buiten genieten en genieten van de zon. Westwing heeft ontzettend veel mooie accessoires en meubels in deze vrolijke kleuren. Zij hebben een hele shoppagina met accessoires in de trendkleuren van 2021 waar je veel inspiratie op kunt doen.

Ook in huis heb ik veel zomerse accessoires als schelpen, riet en bamboe. In combinatie met de vondsten die ik meeneem van vakanties op Ibiza en Frankrijk geven die een extra zomerse sfeer af. Bij Westwing scoorde ik laatst een geweldig zomers buiten vloerkleed (kan ook binnen) met heerlijke gele citroenen. Want ik probeer de stijl die ik in huis heb ook altijd door te trekken naar buiten. Zo voelt de tuin echt als een verlengde van onze woonkamer.

Wat voor mij echt niet mag ontbreken in de tuin zijn fijne vloerkleden, zachte kussens waaronder matraskussens een hangmat en gezellig servies voor buiten. Buiten eten vanaf vrolijke borden, eerlijk is eerlijk, dat eet toch gewoon een stuk lekkerder. Een buiten vloerkleed voelt veel lekkerder aan je voeten dan een tegel en op matraskussens liggen onze katten uren te slapen. Deze accessoires kunnen je plezier in de tuin echt enorm vergroten.

Wat soms lastig is dat de sales bij Westing natuurlijk vaak tijdelijk zijn, voordeel daarvan is dat je tegen een mooie prijs prachtige items kunt scoren. Maar wist je dat Westwing ook een prachtige eigen collectie heeft, Westwing Collection genaamd. Die kun je dus wel het hele jaar door shoppen. In die collectie vind je onder andere prachtige vloerkleden, dekens, kussens en een heleboel accessoires waaronder ook voor je tuin/balkon. Maar ook prachtige meubels als marmerlook tafels , kasten en dressoirs. Kortom echt de moeite om eens even rond te kijken.

Alles wordt gemakkelijk bij je thuisbezorgt, ideaal toch? Je shopt in de dagelijkse sales vaak net wat uniekere stuks, die je niet bij de winkels in de buurt ziet. Dat vind ik zelf ook erg leuk aan Westwing. Shop jij ook een zomertrend bij Westwing? Laat me weten wat jij aan jouw interieur toevoegt, vind ik ontzettend leuk om te zien.

Liefs Lies

Fotocredits: Westwing

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving