15 oktober 2021

De perfecte houten jaloezieën!

Raambekleding Veneta

Aan het begin van onze vakantie in september hebben we de hele woonkamer en 2 slaapkamers opnieuw geschilderd. Ik vind het altijd een vreselijke klus, zeker een plafond, maar het moest echt gebeuren omdat we een aantal dingen verandert hadden. Daardoor waren er wat lelijke plekken ontstaan en dan is dan wel weer een doorn in mijn oog ;) Dit leek me het ideale moment om een aantal dingen in ons interieur te veranderen, waaronder de raambekleding aan de voorkant van onze woonkamer. Die wilde ik vervangen voor de perfecte houten jaloezieën. We hebben de afgelopen jaren een wit rolgordijn gehad en dat prachtig stond. Maar helaas was het niet goed schoon te houden. Dus ook dat was toe aan vervanging.

Houten jaloezieën

Aan de tuinkant van onze woonkamer, bij de schuifpui, hebben we al jaren prachtige houten jaloezieën van Veneta.com. Daar zijn we heel tevreden over en daarom bedachten we dat dat ook aan de andere kant een mooie oplossing zou zijn. Ik vind houten jaloezieën altijd een soort beachhouse vibe aan de ruimte geven. En ze geven ook een luxe sfeer af. Maar los van dat ze mooi zijn, is het ook nog een veel handiger dan een rolgordijn.

Doordat je de een jaloezie ook naar boven en beneden kunt kantelen hebben we meteen nog een aantal anderen voordelen. Zo hebben we veel meer privacy, door het iets omhoog te kantelen is er namelijk minder tot geen inkijk. En ook kunnen we de zon veel beter buiten houden. Als je s’avonds op de bank zit kan het best verblindend zijn omdat hij nu zo laag staat. Maar ook daar heb je met een jaloezie geen last meer van.

Onze keuze

Wij kozen voor de houten jaloezie Harmony in de kleur Zijde Wit. Simpelweg omdat we dit ook aan de andere kant van de kamer hebben hangen en we die kleur wit erg mooi vinden staan bij onze kozijnen. Je ziet tegenwoordig ook heel veel zwarte jaloezieën in de interieurtrends voorbij komen. Ook die zijn heel sjiek, maar vergeet niet dat je daar heel snel stof op ziet liggen en je dus vaker zult moeten schoonmaken dan bij een lichte kleur. De licht eiken en frans eiken kleur vind ik ook echt prachtig, en die had ik ook mooi bij ons interieur gevonden. Maar de keus viel uiteindelijk toch op wit.

Wat zo ideaal is aan Veneta.com is dat je de 100% houten jaloezieën zelf samenstelt. Bepaal de gewenste lamelbreedte, bedieningszijde(s) en maak keuze uit het grote kleurassortiment. Deze horizontale jaloezieën gaan, bij een aantal kleuren, tot wel 3 meter breed.

Service van Veneta.com

Een ander pluspunt vind aan Veneta.com is de service die je bij een product krijgt. Bij Veneta.com krijg je gratis en persoonlijk advies aan huis of via onze online meethulp. Je krijgt standaard 8 jaar garantie op de raambekleding. Op het inspiratieblog vind je inspiratie en tips om de perfecte raamdecoratie op maat te kiezen. Verkeerd gemeten? Dat is geen probleem met de unieke gratis meetverzekering, want je krijgt van Veneta.com dan gratis een nieuwe product. Dat is toch helemaal geweldig! Ook de ophangservice die je kunt bijboeken is geweldig. Onze jaloezie hing met 15 minuten al. Super snel en super netjes!

Wij zijn echt enorm blij m et het resultaat, het staat zo lekker fris. Ben jij ook op zoek naar de perfecte houten jaloezieën voor jouw huis? Kijk dan snel eens bij Veneta.com, in hun uitgebreide assortiment vind je zeker een geschikt exemplaar.

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving