5 oktober 2021

Happy Handmade Bag

Happy Handmade Bag

In samenwerking met Wolplein heb ik een heel leuk haakpakket ontworpen. Namelijk de Happy Handmade Bag. Het perfecte alternatief voor plastic boodschappentasjes. Het was ontzettend leuk om de tas te ontwerpen en nu het pakket verkrijgbaar er is, kan ook jij bijdragen aan een beter milieu. Win-Win toch!

Plastic. Het is een van de grootste vervuilers van de oceanen. Wist je dat een plastic tasje een gemiddelde gebruikstijd heeft van 15 minuten, maar dat het 20 jaar duurt voordat deze in de natuur is afgebroken? Het gevolg hiervan is dat het plastic zich in zee ophoopt en er elk jaar 100.000.000 dieren sterven doordat ze verstrikt raken of hun magen vol zitten met plastic. Dat is toch verschrikkelijk! Het Wereld Natuur Fonds komt in actie tegen de plasticsoep en wij willen graag ons steentje bijdragen.

Haken voor het goede doel!

Het Happy Handmade Bag haakpakket is bij Wolplein te verkrijgen voor € 14,95 euro. Wanneer je het pakket aanschaft draag ook jij je steentje bij aan een schonere oceaan. Wolplein doneert ook nog eens voor elk verkocht pakket € 2,50 aan het Wereld Natuur Fonds, waarmee zij de plasticsoep in de oceaan bestrijden.

Het haakpakket van deze markttas is in vier verschillende kleurstellingen te verkrijgen. Deze zijn heel toepasselijk geïnspireerd op de kleuren van de zee. Ben je meer fan van andere kleuren, shop dan het losse haakpatroon. Het patroon is duidelijk omschreven en bevat foto-instructies, waardoor het ook zeer geschikt is voor beginners. 

Handige weetjes over de tas:

Wat moet je doen om het WWF te steunen? Heel simpel, je bestelt het Happy Handmade Bag Haakpakket of Haakpatroon en Wolplein doneert automatisch € 2,50 aan het Wereld Natuur Fonds. 

Het Happy Handmade Haakpakket is verkrijgbaar in vier verschillende kleurstellingen. Namelijk Jade Gravel & Aventurine, Cream & Acenturine, Ice Blue & Glass en Glass & Aventurine. 

Afmetingen: ca. 30 cm breed en 35 cm hoog (zonder hengsel). 

Het haakpakket bevat: 

  • 4 bollen Yarn and Colors Baby Fabulous (kleur afhankelijk van het gekozen pakket) 
  • Haakpatroon Happy Handmade Bag 

Natuurlijk willen we dat iedereen zo’n hippe marktas kan haken en daarmee de wereld mooier maakt. Ik heb daarom enkel gebruikgemaakt van de basissteken; lossen, vasten, halve vasten en stokjes. Daarnaast bevat het patroon duidelijke foto-instructies, zodat haakliefhebbers van ieder niveau aan de slag kunnen met de Happy Handmade Bag. Naast het pakket of patroon+garen, heb je voor deze tas een haaknaald 4.5 mm en 6 mm nodig, een schaar en een stopnaald. En natuurlijk een dosis enthousiasme :) 

Wil jij het haakpakket of haakpatroon meteen bestellen? Dat kan heel gemakkelijk via de Wolplein webshop. Deel jouw resultaat met ons door hem te posten met de hashtag #happyhandmadebag, dan kunnen we elkaar inspireren met dit mooie duurzame project!

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving