14 december 2021

Het borrelhapjes bakboek

Het borrelhapjes bakboek!

Weet jij al wat je gaat eten met de feestdagen? Zelf ben ik niet zo’n fan van een over de top 3 of 5 gangen diner. Ik ga liever aan de slag met leuke hapjes en tapas bijvoorbeeld. Nu heeft Laura Kieft een geweldig boek uitgebracht helemaal vol met borrelhapjes, namelijk het borrelhapjes bakboek.

Hoe leuk is het om een tafel vol met kleine hapjes te maken voor de feestdagen. Staat toch helemaal geweldig op tafel. Superleuk vind ik het dan ook dat ik een recept uit dit leuke boek mag delen met jullie. Dan heb ik het over de brie hapjes met bramen, die zijn lekker!

Brie-hapjes met bramen

(dit recept is ook geschikt voor de airfryer)

Ingrediënten voor 20-25 hapjes:

  • 1 afbak stokbrood
  • Bosvruchtenjam
  • 1 stuk brie
  • Bakje bramen

Bereiden:

Snijd het stokbrood in plakjes en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Smeer de broodjes in met jam, leg er een plakje brie op en maak af met 2 (halve) bramen. 
Bak de broodjes in 8-10 minuten op 200 graden (boven- en onderwarmte) of tot de brie gesmolten is.
Airfryer: 3-4 minuten op 180 graden.

In Het Borrelhapjes Bakboek van Laura Kieft (Laura’s Bakery), de succesvolle baking queen van Nederland vind je ruim 150 hartige hapjes om met en zonder oven of airfryer te bereiden. Ook is er aandacht voor sauzen, dips en spreads. Het boek bevat veel originele ideeën voor de borrel en natuurlijk –  zoals je van Laura gewend bent – heel veel tips en trucs om de bereiding van je hapjes nog gemakkelijker te maken. De recepten zijn helder, de ingrediënten goed verkrijgbaar en de uren in je keuken gering. Met diverse bruschetta, broodstengels, soesjes, minimuffins, flammkuchen, gevulde eieren, tapenades, hummus, spiesjes, salades en nog veel meer hartige heerlijkheden.

Met de hapjes van Laura’s Bakery wordt je borrel gegarandeerd een groot succes! Je shopt het borrelhapjes bakboek van Laura Kieft nu tijdelijk voor 20 euro (normaal 24,99 euro) bij bol.com.

Op zoek naar meer inspiratie op gebied van lifestyle? Kijk dan vooral ook naar de andere pagina’s op mijn blog.

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving