10 december 2021

Magische kerst met Xenos.nl

Xenos kerstballen

Heb jij alle kerstversiering al in huis? Ik vind het altijd zo leuk om lekker rond te neuzen in die gezellige winkels en dan te kijken wat de nieuwe trends zijn. Ook dit jaar voelt dat weer een beetje anders dan normaal. Maar gelukkig kunnen we ook altijd online shoppen en inspiratie opdoen. Ik scoorde een aantal hele toffe items voor een magische kerst met Xenos.nl. Zo fijn om je interieur weer helemaal gezellig te maken voor deze donkere dagen.

Ik ben zelf helemaal weg van luipaard kerstballen en Xenos heeft dit jaar echt hele leuke cheetah ballen toegevoegd aan het assortiment. Die zijn me toch leuk! In combinatie met de stoere groene rib sterren geven ze je boom echt een toffe uitstraling, feestelijk met een stoer randje. Ik voegde er ook nog wat gouden zonnehangers aan toe, want als we iets missen in de winter is het toch wel de zon.

Wil je liever geen hele boom in huis halen? Je kunt deze kerstversiering ook heel erg leuk in een tak hangen. Zet een aantal kerstboom takken in een grote vaas en hang daar de leuke ballen en versiering in. Je bent zo klaar en hebt toch een hele leuke kerstsfeer in huis.

Staat toch helemaal gezellig! Ook de papieren sterren vind ik echt helemaal gaaf. Je kunt er een snoer lampjes in doen waardoor ze meteen zoveel uitstraling geven aan je woonkamer. Sowieso doen lampjes natuurlijk heel veel voor de sfeer. Ik koos voor de grote ster met houtfineer. Zie je ook de geweldige glazen kerstboompjes staan op links? Dat zijn ook geweldige glazen lampjes waarvan er een schildpad

Door verschillende papieren sterren bij elkaar te hangen creëer je meteen een speelse sfeer. Grote en kleine sterren bij elkaar staat ook helemaal leuk! Je kunt deze sterren echt overal in huis gebruiken, Aan de deurklink, de kastdeur, op de buitendeur maar natuurlijk ook in de boom.

Het allerlaatste kerstaccessoires waar ik aandacht aan besteed in deze blog en waar ik helemaal fan van ben, zijn deze ontzettend leuke dieren voerbakjes. Dit is toch helemaal geweldig. Geef ze met de feestdagen een nieuwe smaak brokjes of lekkere snoepjes. Zo creëer je ook voor je trouwe huisdieren een magische kerst met Xenos.nl.

Ik wens je alvast hele fijne en gezellige dagen!

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving