4 februari 2022

Zweedse deken haken!

Zweedse deken haken

Heb jij het nieuwe Happy Handmade Living magazine al gespot in de winkel? Onze nieuwe 11e editie ligt daar namelijk nu te shinen. Er staan weer ontzettend veel toffe DIY projecten en patronen in. Waaronder deze geweldige Zweedse deken om te haken. Die moest ik zelf ook meteen maken!

De deken komt via het Zweedse garen bedrijf Jarbo.se en werd ontworpen door @hooked_by_anna. Het is echt een ontzettend tof patroon om te haken. Het is niet moeilijk, door een bepaalde telling te gebruiken krijgen je dit prachtige patroon in de deken.

Het patroon is echt ontzettend gaaf ontworpen. Ik haakte hem natuurlijk in mijn favoriete kleuren, groen en ecru. Je haakt hem met een echte wol die wat stugger is dan andere draden. In het magazine zie je hem in een prachtige okergele versie. Er zijn ontzettend veel toffe kleuren te vinden in de shop.

En het goede nieuws is dat er ook een Nederlandse webshop komt van dit mooie bedrijf. Dus binnenkort kunnen we al deze mooie garen ook gewoon in Nederland shoppen. Tof he! Uiteraard laat ik het jullie weten als het zover is en zal ook meerdere van deze garen gaan uitproberen de komende tijd.

Zoals je ziet zijn ook je huisdieren heel blij met dit haakproject haha. Kees vroeg zich echt af waarom ik foto’s maakte van de deken omdat hij hem al in bezit had genomen. Het is natuurlijk wel een groot project, maar omdat het zo heerlijk weg haakt is het echt een heerlijk project voor de eerste periode van het jaar. En je zit er zelf meteen ook lekker warm onder als je wat op weg bent.

Wil jij deze Zweedse deken ook haken? Je kunt deze 11e editie van Happy Handmade Living natuurlijk ook gewoon online shoppen. Ga daarvoor naar de Vipwinkel.nl, daar vind je ook alle eerdere verschenen edities.

Liefs Lies

2 reacties op “Zweedse deken haken!”

  1. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

    Super mooi is ‘ie!
    Prachtig garen. Komende zomer gaan we naar Zweden. Leuk om te kijken of het garen daar ergens in de wolwinkel ligt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving