18 maart 2022

3d wanddecoratie maken met Xenos.nl

DIY wanddecoratie maken

3d kunst! Je ziet het overal nu. Hoe leuk is het als je je eigen unieke 3d art kunt maken zonder dat het al teveel kost. Ik ging aan de slag met Xenos.nl materialen en maakte dit toffe 3d wandpaneel. Zo kun je voor een heel leuk bedrag dit DIY 3d wanddecoratie maken met Xenos.nl.

Wat heb je nodig?

Hoe ga je ter werk?

Bedenk hoe jij de schilderdoeken wilt verdelen en plak dan eerst de verschillende maten schilderdoeken op elkaar vast met het lijmpistool. Voor mijn project gebruikte ik 3 kleine vierkanten doeken en 2 grote rechthoekige doeken met een verschil in afmeting. Maar er is ontzettend veel aanbod in schildersdoeken bij Xenos.nl dus je kunt echt alle kanten op.

Schilder daarna de gehele ondergrond met een restje muurverf. Het is heel tof om het wandpaneel te schilderen in dezelfde kleur als de wand waardoor je dat 3d effect nog meer krijgt als je het ophangt. Maar jeukt er natuurlijk ook voor kiezen om met verschillende kleuren verf te werken. Belangrijk is dat het een dikkere en dekkende verf is.

Daarna ga je de keuken onderzetters op maat maken. Let op: doe dit uiterst voorzichtig als je met een scherp mes werkt. Wij maakten halve cirkels, kwart cirkel en 1 achtste cirkels, maar je kunt natuurlijk doen wat je leuk vindt. Laat je creativiteit lekker op de loop. Plak deze daarna ook in een leuk patroon op de schildersdoeken vast.

Schilder het hele wandpaneel nu nogmaals met het restje muurverf. Laat het geheel heel goed drogen en uitharden. Daarna kun je jouw unieke 3d kunstwerk ophangen aan de muur, of neerzetten op de kast.

Ga jij ook aan de slag met deze superleuke budget DIY? En maak jij ook een 3d wanddecoratie maken met Xenos.nl? Deel jouw resultaat dan met ons met de #happyhandmadeliving, dat vinden wij ontzettend tof om te zien :)

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving