22 april 2022

DIY hippe vaas voor moederdag

DIY hippe vaas voor moederdag

Heb jij ook nog meerdere glazen vazen in de kast staan? Je krijgt ze wel eens bij een bos bloemen, en voor je het weet heb je er meer dan één en die heb je niet allemaal zelf nodig. Daarom bedacht ik een simpele maar hele leuke DIY voor moederdag. Zo geef jij je moeder (of iemand anders) een unieke DIY hippe vaas voor moederdag cadeau.

Wat zo leuk is aan dit project is, dat je het op twee manieren kunt gebruiken. Zowel als een sfeervol licht met een stoere kaars erin, of als vaas voor een mooie bos bloemen. Je maakt dit project met het superfijne Dremel lijmpistool, met deze tool kun je werkelijk oneindig veel toffe projecten maken. En ook deze keer was het weer een feestje om te maken. Wat je naast de (glazen) vaas verder nog nodig hebt zijn natuurlijk schelpen. Of een andere versiering om op jouw vaas te plakken. Deze schelpen kun je bestellen bij Only Deco.

Begin met het goed schoonmaken en ontvetten van de vaas en het opwarmen van het lijmpistool. Leg de schelpen klaar op tafel. Begin aan de onderkant van de vaas en spuit daar rondom een rand lijm op. Let op: doe dit steeds in kleine stukjes van ongeveer 10 cm, anders is de lijm al droog voordat je er schelpen kunt plakken. Plak de schelpen een voor een naast elkaar op de vaas. Ga zo de hele vaas rond.

Ga zo door totdat je aan de bovenkant van de vaas bent. Of totdat jij de rand met schelpen hoog genoeg vindt. Laat het geheel daarna heel goed drogen en uitharden. Daarna is je cadeau klaar om ingepakt te worden :) Je kunt het eventueel ook geven met een mooie kaars of bos bloemen erin. Dan weet je helemaal zeker dat je het tofste cadeau hebt van iedereen.

Op zoek naar meer inspiratie? Kijk dan ook eens op de DIY inspiratiepagina van Dremel. En ook op de Instagram pagina van Dremel vind je heel veel leuke ideeën. Ga jij ook aan de slag met deze DIY hippe vaas voor moederdag? Deel het dan zeker even op social media, dat vinden we superleuk om te zien.

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving