27 mei 2022

Glazen tuinkamer overkapping

glazen overkapping

De afgelopen weken waren ik en mijn man heerlijk aan het genieten op het zonnige eiland Ibiza. Wat is het toch een heerlijke plek en wat doe Ik er altijd veel inspiratie op. Ook de interieurshops zijn er supertof om te shoppen en inspiratie op te doen. De prachtige witte huizen (fincas) tussen het groen zijn echt geweldig om te zien. De een nog luxer dan de ander. Wat je er ook heel veel ziet is een prachtige glazen tuinkamer overkapping.

Glazen schuifwand

Glazen schuifwand

Met zo’n glazen schuifwand overkapping kun je genieten van het mooiste uitzicht en de zons op- en ondergang. Maar ook bij ons in Nederland heb je enorm veel voordelen van zo’n glassysteem. Met een glazen wandsysteem van Metalura maak je de buitenruimte compleet. Het weer vormt niet langer een spelbreker. Een glazen wandsysteem zorgt voor nieuwe mogelijkheden, zonder verlies van uitzicht. Perfect op jouw persoonlijke wensen afgestemd en voor elk weertype geschikt.

Metalura staat voor vrijheid, mooie producten en ultiem buitenleven.

Met een glazen schuifwand is de overkapping of het buitenverblijf het hele jaar een plek waar je aangenaam kunt verblijven. Daarnaast geeft het je huis een extra ruimte. En geeft het je beleving een extra dimensie. Metalura maakt en installeert glassystemen op maat; voor elk terras, tegen de achtergevel of in de tuin of meters hoog op een balkon. Zo creëren zij nieuwe mogelijkheden: schuif de panelen open en laat een briesje binnen, of sluit alles in een handomdraai af om de temperatuur aan te passen zonder het panorama te verliezen.

Glazen schuifwand

Glazen tuinkamer overkapping

Zelf lijkt het ons geweldig om een glazen terrasoverkapping te hebben aan de woonkamer. Met een terrasoverkapping creëer je een extra lichte ruimte aan de woning, waarmee de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Zo geniet je van aangename, lange zomeravonden op het terras of drink je in de eerste ochtendzon beschut uit de wind een kopje koffie. En vooral dat uit de wind zitten spreekt ons heel erg aan. Zo kunnen we nog vaker genieten van onze tuin. Waar het nu in het voorjaar of najaar nog te fris is door de wind heb je daar dan geen last meer van.

Het is natuurlijk een behoorlijke investering, maar daarmee ook een waardevermeerdering aan je woning. Dus ik ga toch eens kijken wat er precies mogelijk is bij onze woning. Nog meer dagen en late avonden in de tuin zitten, dat klinkt echt als muziek in mijn oren. Want dat ultieme buitenleven, daar zit een groot deel van ons (woon)geluk in!

Wil jij ook meer informatie over de mogelijkheden voor jouw woning? In Alblasserdam heeft Metalura een prachtige showroom waar je de modellen kunt bekijken.

Liefs Lies

Glazen overkapping

Foto’s: via Shutterstock.com

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Eén reactie op “Glazen tuinkamer overkapping”

  1. Margaret schreef:

    Het lijkt zo mooi, zo’n overkapping. Helaas heeft een van mijn buren er één. De vrije doorkijk in ons rijtje huizen is helaas weg en de schittering als de zon erop staat is ook niet fijn. Deze uitbouwen zijn prachtig voor vrijstaande huizen, maar in een rijtje met kleine tuinen is het minder geschikt.
    Ik ken natuurlijk niet jullie woonsituatie. Misschien is het voor jullie een prima idee.

    Fijn weekend, Margaret

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving