14 juli 2022

DIY fotoraam maken!

DIY fotoraam maken

Hou jij dat vakantiegevoel het liefst ook zo lang mogelijk vast? Wat is het ultiem genieten zo’n fijne zomervakantie. Wij maakten een heleboel leuke foto’s van onze vakantie op Ibiza en het liefst kijk ik daar de hele dag naar. Met deze leuke DIY om er een lichtgevend fotoraam van te maken kun je ervan blijven genieten!

Benodigdheden

Aan de slag!

Pak de fotolijst uit en haal het glas en de achterwand er voorzichtig uit. Deze gebruik je niet voor dit project, maar kunnen we vast een keer gebruiken voor een volgende DIY. Pak de lichtslinger erbij en meet uit het je die het beste kan verdelen over de fotolijst. Hieronder zie je hoe je dit aanpakt. Je bevestigd de lichtslinger achter de schuifjes van de fotolijst waar je hem mee vastzet. Meet daarom eerst een goed uit hoe je de lichtslinger wilt verdelen over de lijst, zodat je straks geen stuk tekort komt of overhoudt. Begin onderaan met de kant waar de batterijen komen zodat je dit naast je lijst kunt neerleggen en dit niet bovenaan komt te hangen. Doe dit met beleid want het lichtsnoer is kwetsbaar.

Nadat de lichtslinger helemaal vast zit kun je de foto’s met de mini knijpers gaan vastzetten. Verdeel de foto’s op een leuke manier over de lijst. Zoek een leuke plek voor jouw unieke lichtgevende fotoraam. Als laatste stap doe je de batterijen in de lichtslinger en daarna kun je genieten van jouw ultieme vakantieherinneringen.

Het is ook ontzettend leuk om deze DIY samen met je kids te maken. Zo beleef je de vakantie met elkaar weer een beetje opnieuw. Ik ben benieuwd hoe jullie DIY fotoraam maken eruit komt te zien. Deel het gerust met ons via #happyhandmadeliving.

En wil jij wel zo’n leuke foto muur maar niet zelf aan de slag? Xenos.nl verkoopt ook een hele leuke kant en klare variant. Ook leuk om cadeau te even met leuke foto’s van de ontvanger. Leef je uit!

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving