11 november 2022

DIY stippen vloerkleed maken

DIY stippen vloerkleed maken

Een vloerkleed kan soms best een investering zijn. Wil jij net als ik ook graag iets dat een beetje uniek is? En een kleed dat helemaal in je interieur past? Maak er dan zelf een! Met Xenos.nl maakte ik een uniek vloerkleed dat ook nog eens helemaal binnen je budget past. Je leest hier hoe jij zelf zo’n DIY stippen vloerkleed kunt maken.

Xenos.nl verkoopt hele toffe vloerkleden met een mooie natuurlijke look die overal bijpassen. Die kun je ook heel gemakkelijk aanpassen aan je eigen wensen en op die manier helemaal uniek maken. Ik gaf mijn mooie witte vloerkleed felle groene stippen zodat het echt een eye-catcher is hier in huis.

Wat heb je daar voor nodig:
Hoe ga je ter werk?

Kies een leuk uitsteekvormpje dat je wilt gebruiken om een figuur op het vloerkleed te maken. Ik koos voor een simpele ronde vorm omdat ik stippen altijd superleuk vind. Maar je kunt natuurlijk ook een echt kerstkleed maken en voor een boompje kiezen. Leg het vloerkleed helemaal uit, let op dat je er een goede beschermlaag onder legt. Zodat de verf niet kan doordrukken op bijvoorbeeld je vloer of tafel.

Leg het vormpje op de plek waar je een stip wilt verven en verf de binnenkant in de gewenste kleur. Verdeel zo alle stippen over het kleed totdat je het patroon helemaal leuk vindt. Laat het kleed daarna heel goed drogen voordat je het in gebruik neemt.

Ga jij ook aan de slag met deze leuke en simpele DIY? Laat ons weten hoe jou DIY stippen vloerkleed maken is geworden. Dat vinden wij ontzettend tof om te zien! Wij gebruiken het kleed zelf in een ruimte waar er niet de hele dag op gelopen wordt. Dus bijvoorbeeld niet in de hal :) maar onder de salontafel of op kantoor.

Let op: wij raden om het kleed niet nat te laten worden omdat de verf dan kan gaan vlekken. Wij hebben het kleed nu ruim 3 weken liggen en het blijft mooi. Langer hebben wij het nog niet kunnen testen dus dit blijft altijd even uitproberen.

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving