4 november 2022

Nieuwe HK Living kast op kantoor

Nieuwe HK Living kast op kantoor

Sinds corona in ons land aankwam werk ik nog meer thuis dan daarvoor. Ik vind het heerlijk, het scheelt me al snel 1,5 reistijd per dag. En ik heb gemakkelijk toegang tot al mijn verse sapjes en theesmaken :) Maar ik ben wel heel erg gevoelig voor een fijne werkplek. Ik werk beter en makkelijker in een ruimte waar ik me op mijn gemak voel. En daarom ging ik aan de slag met het interieur van mijn werkruimte. De nieuwe HK Living kast maakte het verschil.

Het was te onrustig en rommelig, dat moest anders. Mijn bureau moest daarentegen zeker blijven. Ik heb het al sinds ik klein was en kreeg het dus ruim 25 jaar geleden van mijn ouders. Ik vind het nog net zo mooi als toen ik het mocht uitzoeken. De wanden kregen allemaal een rustige tint en de drukke gekleurde wolletjes verhuisden naar zolder. De nieuwe HK Living kast voor op kantoor kwam binnen.

De Retro Oval kast van HKliving is een echte musthave in ieder interieur. De kast heeft een natuurlijke, unieke uitstraling door de gebruikte materialen. Achter de rieten deurtjes is opbergruimte en op de bovenste plank kun je je mooiste accessoire showen. Zet hem neer in de woonkamer, eetkamer of hal en bereid je voor op jaloerse blikken. Of zet hem net als ik op kantoor :) Daar word je ook echt elke werkdag blij van.

Hij is perfect voor deze werkruimte, niet te groot of kolossaal. Maar wel met semi dichte deurtjes zodat je de rommel erin niet ziet :) Hij heeft een prachtige grijsgroene kleur die hier perfect past. En er is bovenin een open vak met ruimte voor echte pronkstukken. Ik ben groot fan van HK Living en shop al mijn design items dan ook bij FunDesign.nl. Ben jij al bekend met het merk?

De combinatie van een creatieve geest en een wiskundig brein is een winnende formule gebleken voor HKliving. HK living is een Nederlands interieurmerk opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. Aan de basis creëren zij toegankelijke collecties, met producten die geïnspireerd zijn op traditionele en bruikbare ontwerpen met respect voor de geschiedenis, maar altijd met een moderne touch eraan. Er zijn veel verschillende, varierende meubelen allemaal ontworpen met allemaal een eigen verhaal. Tijdens het ontwerpen van deze meubelen is de nadruk gelegd op het eren van de oorspronkelijke stijl, maar tegelijkertijd zorgen ze voor het creëeren van toegankelijke items.

Ik ben helemaal weg van het resultaat en werk er echt heel graag! Heb jij ook zo’n fijne werkruimte thuis? Oh en de kast is nu verkrijgbaar met 15% korting, dus mocht je er ook weg van zijn, neem dan zeker even een kijkje in de webshop van FunDesign.nl.

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving