8 december 2022

Hoe kies je de juiste verf?

Hoe kies jij de juiste verf?

Het is een wereld op zich, verf! Iedereen gebruikt het, want ieder huis kan wel een likje verf gebruiken om de zoveel tijd. En zeker wij interieur liefhebbers weten er wel raad mee. Of je het nu verf zoekt voor je kozijnen, je muur of meubels je kunt er alle kanten mee op. Soms zie ik echter door alle verfblikken het bos niet meer en dan is het superfijn dat je terecht kunt bij een speciaalzaak als De Verfzaak.nl. Hoe kies jij de juiste verf?

DIY projecten in huis

Ik heb al een heleboel dingen geschilderd in mijn leven, ik hou ervan om af en toe een nieuwe kleurtje op de muur te hebben, maar vaker nog verf ik meubels. Ik ben er gek op om (tweedehands) meubels een unieke en persoonlijke look te geven. En daar is verf het ideale middel voor.

Maar wanneer je veel werk in een DIY klus of project steekt, wil je ook wel dat het een lange tijd meegaat. En daarin is het dus heel belangrijk dat je met kwalitatieve verf aan de slag gaat. Bij De Verfzaak ben je op het juiste adres wanneer je op zoek bent naar A-merken verf voor een voordelige prijs. Je kunt terecht bij een van de 13 fysieke verfwinkels of online in de webshop. Zij bieden zowel professionele verf als verf voor de doe-het-zelver aan. Denk daarbij onder andere aan de merken Sikkens, Sigma, Wijzonol, Drost, Histor en Flexa. Het voordeel bij De Verfzaak loopt op tot wel 40%. Naast verf beschikken ze ook over een groot assortiment aan behang en laminaat.

Ze bieden een breed scala aan verven aan. Om het allemaal overzichtelijk te houden zijn de verven ingedeeld in categorieën. Zo kun je gemakkelijk op zoek naar muurverf, betonlook verf, beits, Flexa muurverf en/of Sikkens muurverf. In elke categorie staan producten van uitstekende kwaliteit, en mocht je er niet uit komen met je zoektocht zijn ze bij De Verfzaak altijd bereid om met je mee te denken.

Kies voor kwaliteitsverf

De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF dé populairste muurverf in het assortiment. Deze matte muurverf dekt uitstekend, is schrobvast en sneldrogend. Op het gebied van lakverven ben je bij De Verfzaak ook op de goede plek. De populairste lak in deze categorie is de Sikkens Rubbol XD High Gloss. Deze hoogglanslak voor buiten is bestendig tegen iedere weersomstandigheid en daarom ook extreem duurzaam. Een populaire binnenlak is de kleurvaste en gebruiksvriendelijke Sigma S2U Nova Satin. Deze lak is van hoogwaardige kwaliteit en daarom maak je met dit product een juiste keuze voor je DIY meubels.

Het assortiment is groot en de verfspecialisten in de Verfzaak verfwinkels beschikken over jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen ze je goed adviseren op het gebied van verf én de klus die daarbij hoort. Bestel je voor meer dan 45 euro? Dan betaal je geen bezorgkosten. Omdat een groot deel van het assortiment direct op voorraad is, heb je jouw bestelling razendsnel in huis.

Hoe kies jij de juiste verf?

Dus heb je binnenkort een klus op de planning staan? Neem dan zeker even een kijkje bij de Verfzaak.nl en zie hoe jij de juiste verf kiest. Dan heb je gegarandeerd jaren plezier van je project of klus!

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving