17 februari 2023

Hippe tassen maken met Cricut

Wat is de Cricut Explore 3 toch een heerlijke machine. Deze machine zorgt ervoor dat ik zoveel meer creatieve DIY projecten kan maken dan eerst. Ik geniet daar echt volop van. Ik maakte al toffe slingers, gepersonaliseerde kleding en een smiley plaid. Maar nu ga ik hippe tassen maken met Cricut.

Los van de Explore 3 machine heb ik daar ook de hittepersen voor nodig. Ik heb de mini en de medium Easy Press in huis en kon niet wachten ze te proberen. Wat ik zo gaaf vind aan deze machine, is dat je er alles mee kunt personaliseren. Zo maak je dus unieke tassen voor jezelf, maar ook te gekke persoonlijke cadeaus voor anderen. Voor mezelf maakte ik natuurlijk die te gekke woltas.

Smileys met bolletjes wol als ogen, beter kan het natuurlijk niet voor een woltas voor mezelf. Ik vind hem echt helemaal te gek geworden! Voor die tas sneed ik smileys uit Smart Iron on. Deze Iron on kun je op stof strijken met behulp van de de Easy Press. Op diezelfde manier maakte ik ook onderstaande tassen. Gewoon een tof patroon uitsnijden en erop strijken. Gaaf he! En super simpel dus. Kies de kleur die jij het mooist vind en ga aan de slag.

De strandtassen die je hierboven ziet maakte ik om weg gegeven. De ontvangers werden er meteen vrolijk van. Ook op straat kun je gerust een blije blik verwachten als je met deze tas op pad bent. Ik koos uiteraard voor smileys maar je kunt natuurlijk elke vorm kiezen die jij maar leuk vindt. Daardoor wordt het altijd heel persoonlijk.

De boodschappentas hier linksboven maakte ik met behulp van verf. Maar daarvoor sneed ik eerst een mal uit van een smiley met de Cricut Explore 3. Zo kun je dus ook heel makkelijk stencils snijden op vervolgens te gebruiken voor het stempelen of verven van een patroon. Dit zijn slechts twee DIY ideeën met de Cricut machines, maar de mogelijkheden zijn echt oneindig.

Heb jij al een Cricut machine een huis? Het is even een uitgave maar je kunt er werkelijk zoveel mee. En zo ja? Ga jij dan ook Hippe tassen maken met Cricut? Ik ben benieuwd naar jouw creaties.

Liefs Lies

Dit bericht bevat affiliate links.

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving