7 april 2023

Woonkamer veranderingen van de afgelopen maanden

Ik ben de afgelopen tijd weer lekker veel bezig in huis met mijn interieur en in de tuin. Ik heb daar lekker meer tijd voor nu! En ik geniet daar dan ook volop van. De woonkamer is nu echt helemaal zoals ik wilde. Ik vond drie hele toffe nieuwe woonaccessoires bij Fundesign.nl In dit bericht laat ik je de woonkamer veranderingen van de afgelopen maanden zien.

Groen, groener, groenst!

De designitems die ik heb aangeschaft zijn items die vaak nooit meer weggaan uit ons interieur. Het zijn prachtige tijdloze items waar je echt aan gehecht raakt. Zo ook deze prachtige vanHarte Xavi vloerlamp! Ik ben helemaal weg van het materiaal en de look van een oude knik lamp. En zeg nou zelf, hij staat toch helemaal te gek naast de bank?

De vanHarte Xavi vloerlamp is ook praktisch omdat de lamp in hoogte verstelbaar is en de kap kantelbaar is. Dat vind ik er enorm handig aan en nog een tipje, hij is momenteel in de aanbieding :). Maar zie jij het andere nieuwe item toevallig ook al op de foto hierboven?

Van afval naar design

Ja, het is idd de Normann Copenhagen Bit Stool Stack bijzettafel, helemaal te gek! Natuurlijk koos ik voor ogen want die kleur maakt me altijd zo blij en stelt me ook echt op mijn gemak. Maar er zijn diverse kleuren verkrijgbaar.

Deze Normann Copenhagen Bit Stool Stack bijzettafel is ook geschikt als kruk voor een extra zitplek. Het korrelige oppervlak van deze tafel is opgebouwd uit 100% gerecycled huishoudelijk en industrieel plastic. En dat duurzame aspect maakt deze Bit Stool nog veel mooier toch!

Maar de absolute topper die ons huis is binnengelopen is toch wel de Ferm Living Miru Glass Montre. Het perfect kastje om je mooiste en bijzonderste items in uit te stallen en tentoon te stellen. Ik ben er echt verliefd op. Jij ook?

Bewaar en toon je favoriete items in de Ferm Living Miru Glass Montres. Zet er boeken, vazen, familiestukken of andere geliefde items in. Ik had er in de winter mooie ledkaarsen in, maar ga nu over op schelpen. De eikenhouten kisten zijn stapelbaar waardoor je een speelse touch aan je interieur geeft. Gebruik ze in meervoud, of alleen om al je decoratieve items weer te geven. Kijk even op de website van Fundesign.nl om te zien hoe een stapel op elkaar eruit ziet. Echt onvoorstelbaar mooi!

Dit zijn de woonkamer veranderingen van de afgelopen maanden. Ik ben er helemaal happy mee en ik hoop dat jij het leuk vindt om te zien. Tot snel,

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving