23 juni 2023

Maak een smiley wandkleed

Maak een smiley wandkleed

Wij hebben het geluk dat we een heerlijke overkapping hebben. Vooral onze kat Jack is daar ultiem gelukkig mee. Wat voor weer het ook is, daar zit hij heerlijk droog haha. Maar ik vind het ook echt een heerlijke plek om te chillen in het voorjaar en in de zomer. Elk jaar geef ik de overkapping een nieuwe look, dit jaar maakte ik een nieuwe eye-catcher op de wand. Ik koos natuurlijk voor iets waar ik momenteel helemaal in de ban van ben :) Wil jij dit ook, maak dan ook een smiley wandkleed.

Voor het maken van deze simpele DIY heb je niet heel veel nodig. Je hebt nodig, een goede basis, daarvoor gebruikte ik het veelzijdige rieten vloerkleed van Xenos. Het is een kleed waar je alle kanten op kunt, en je kunt het dus ook heel goed aan de muur hangen. En natuurlijk heb je ook een restje verf in de gewenste kleur nodig. Ik koos uiteraard voor groen. Dit project is ook heel leuk om samen met je kinderen te maken. Maar er bijvoorbeeld allemaal één, in een ander formaat en je hebt geheid een familie pronkstuk te pakken.

Voor het stoere wandkleed voor in de overkapping schilderde ik de smiley er uit de losse pols op. Maar mocht je dat niet prettig vinden kun je natuurlijk ook een mal maken van papier. Dat deed ik wel bij de tas die ik maakte zoals je hierboven zit. Ook nog een leuke DIY tip. Maar zelf vind ik het ook altijd heel leuk als het niet helemaal perfect is. Laat je creatieve geest vooral lekker vrij.

Staat helemaal vrolijk toch! Ik word er elke dag happy van als ik beneden kom. Het is echt een eye-catcher en dat voor een hele schappelijke prijs. En ben je de smiley zat, keer het kleed om en maak er iets anders op.

Liefs Lies

Dit bericht bevat affiliate links

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving