14 juli 2023

Vakantie sfeer in de achtertuin

Vakantie sfeer in de achtertuin

Helaas kunnen we niet het hele jaar door op vakantie, dan zou het waarschijnlijk ook niet meer zo bijzonder als vakantie voelen. Maar ik vind dat echte vakantie sfeertje wel echt helemaal heerlijk! Ik ging aan de slag met een DIY project om een vakantie sfeer in de achtertuin te creëren.

Om deze echte vakantiesfeer te creëren ging ik aan de slag met mijn Cricut machine. Ik ben echt dolblij met deze veelzijdige machine en maakte er al vele projecten mee. De prachtige bamboe strandbedden en de franje parasol komen van Xenos. Die zorgen natuurlijk al meteen voor een optimaal vakantiegevoel in de achtertuin.

Tijdens onze vakantie in Nice werd ik helemaal verliefd op al die leuke gestreepte strand accessoires. De kussens, parasollen allemaal gestreept en dat geeft voor mij dus ook wel echt het absolute vakantie gevoel aan een styling.

Dus toen ik die leuke gestreepte badhanddoeken tegenkwam bij de Hema wist ik meteen. Daar zou ik heerlijke handdoeken voor maken voor onze strandbedden in de achtertuin. Om die ultieme vakantiesfeer de achtertuin in te halen. Want hoe fijn is het als je gewoon veel langer van van die relaxte sfeer kunt genieten en daar helemaal niet ver voor hoeft te reizen.

Ik maakte er met behulp van mijn Cricut machine een leuke smiley op met palmboom ogen. Helemaal op en top zomer natuurlijk en ook helemaal Happy Handmade Living. Ik heb nog een leuk DIY idee voor een tafeltje voor ertussen in, dat ga ik binnenkort eens maken. En als het lukt zul je het hier zeker terugzien.

Wat staat het gezellig he? Ik ben er helemaal happy mee en heb er al vele uren doorgebracht. Ik vind het heerlijk om er te lezen, puzzelen en ga zo maar door. Ik hoop dat jij ook aan de slag gaat om de voor jou ultieme vakantie sfeer in de achtertuin te creëren.

Dit bericht bevat affiliate links

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving